michal008 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Witam. Dziś pojawił mi się problem z wyświetlaniem komunikatów na fis-ie. Zaczęło się od tego że co chwilkę (co parę sekund) pojawiał się komunikat "service". Po jakimś czasie zaczął świecić niemal nieustannie- na sekundę tylko pojawiały się wskazania zużycia paliwa... czyli normalne wskazania. Pomyślałem że do skasowania inspekcja... co też uczyniłem. Jednak po wykasowaniu już nie pisze service tylko "service jahre..." i dalej na ułamek sekundy pokaże normalne komunikaty. Nie działają również przyciski manetki fis. Robiłem test zegarów ale nic to nie pomogło. Czy wiecie możne co to może być i jak z tym poradzić? Pozdrawiam
Madol1 Opublikowano 15 Marca 2015 Opublikowano 15 Marca 2015 Witam. Dziś pojawił mi się problem z wyświetlaniem komunikatów na fis-ie. Zaczęło się od tego że co chwilkę (co parę sekund) pojawiał się komunikat "service". Po jakimś czasie zaczął świecić niemal nieustannie- na sekundę tylko pojawiały się wskazania zużycia paliwa... czyli normalne wskazania. Pomyślałem że do skasowania inspekcja... co też uczyniłem. Jednak po wykasowaniu już nie pisze service tylko "service jahre..." i dalej na ułamek sekundy pokaże normalne komunikaty. Nie działają również przyciski manetki fis. Robiłem test zegarów ale nic to nie pomogło. Czy wiecie możne co to może być i jak z tym poradzić? Pozdrawiam Do sprawdzenia manetka. Przypuszczam że jest uszkodzona i dlatego takie problemy
michal008 Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 to spróbuje jeszcze tak, chociaż nawet jakby była duża inspekcja to chyba działałyby przyciski na manetce. Chyba że się mylę?
Rekomendowane odpowiedzi