AdamsDH Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Witam wszytskich, Poszukuje instrukcji po angielsku lub najlepiej po polsku do navi+ w B5. Moze ktos z Was dysponuje i moze podeslac lub wsadzic na ogolnie dostepny serwerek dla potomnych. Aha, no i jeszcze szybkie pytanko, jak wydobyc cd z nawigacji bo wsadzilem cd ze zle nagrana navi i pisze mi o uszkodzonym cd a nie wiem jak wyciagac bo zadnego przycisku nie widac. Wciskalem juz wszytsko i nie chce wypluc. Z gory dzieki za odpowiedz na luzerskie pytanie :-) Pozdrawiam Adams
malik Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Wchodzisz w menu i tam będzie opcja wysunięcia płyty CD. Co do instrukcji do Navi Plus (RNS-D) po Polsku to wątpię w jej istnienie. W autach w Polsce wogóle nie była chyba oferowana.
Tedan Opublikowano 25 Października 2008 Opublikowano 25 Października 2008 Kolego malik jak dojść do tej obcji wysunięcia płyty, bo ja mam ten sam problem, a menu w języku włoskim. Napisz w punktach, dzięki pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi