igor.gieralt Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich Klubowiczów ! Chciałbym pochwalić się moim jakże udanym zakupem Pod koniec lutego 2015r. kupiłem Audi A4 B5 z 1999r. - Wersja Przedliftowa. Jej przebieg to 267000 km. Jest to moje pierwsze auto, prawo jazdy posiadam od stycznia tego roku. W samochód zostało włożone wiele godzin pracy, oraz wiele funduszy, dzięki czemu prezentuje się tak jak na zdjęciach SILNIK: - 1.9 TDI 110KM AFN Wszystkie podzespoły fabryczne, nic nie zmieniane. WYPOSAŻENIE: - 2 elektryczne szyby - Fotele Kubełkowe S-line przód - 4x Air-Bag - Kierownica S-line - 2 elektryczne lusterka - podgrzewane - Climatronic - Oryginalne Radio Audi Concert - Oryginalne nagłośnienie Audi - 2x podłokietnik - Wnętrze oświetlone diodami LED - Oryginalne Felgi S-line 16" - Lakier Metallic (Niestety w niektórych miejscach zaczyna korodować, lecz nie są to duże obszary ) PLANY: - Felgi w stylu BBS LM 18" najlepiej wraz z oponami - Radio Alpine CDE-185BT - Zawieszenie Gwintowane lub Air-Ride - Przyciemnienie Szyb - Założenie Ciemnych lub Poliftowych lamp - Sklejenie zderzaków z plastikami i polakierowanie ich w kolorze nadwozia - Założenie Daszku tylnej klapy z wersji RS4 - Opony zimowe 2x (Po uszkodzeniu ) ZDJĘCIA: A tu daleka przyszłość, czyli jak chciałbym, żeby to wyglądało ! Pozdrawiam i życzę miłego oglądania 7 kwietnia 2015 - Zakup nowych kół do Audi Wybór padł na ASA Revolution 18" ET35 5x112 8J. Felgi dosyć zmęczone, jednak jak za tą kwotę się opłacało Teraz trzeba zrobić coś z zawieszeniem, bo jest trochę za wysoko Fotki: Sądzicie, że zawieszenie MTS -40mm dałoby radę do tego zestawu? Mam okazję takie nabyć lecz nie wiem czy będzie zdawało egzamin na naszych drogach Dodam jeszcze, że mój teren jest dosyć zróżnicowany i czy też nie przeszkadzałoby to w codziennym użytkowaniu Myślałem też żeby po obniżeniu -40mm założyć aluminiową osłonę silnika. Proszę o pomoc Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez igor.gieralt
kipomek Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Przedlift w 99r, hm. to jakiś końcowy wypust powodzonka
igor.gieralt Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Opublikowano 18 Marca 2015 Tak, jest to chyba ostatni model przed liftem. Na papierach od pierwszego właściciela jest wszystko udokumentowane, też mnie to zdziwiło Dziękuję wszystkim Będę aktualizował wszystkie moje modyfikacje na bieżąco
wodz Opublikowano 18 Marca 2015 Opublikowano 18 Marca 2015 Działaj kolego działaj.Mody na przyszłość według mnie na tak. Pozdrawiam i bezawaryjności życzę.
Rekomendowane odpowiedzi