misiek95 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Mam pytanie do posiadaczy foteli recaro w skórze Czy u was też oparcia foteli dotykają podłokietnika? Bo u mnie tak i wydaje to w zakrętach irytujące dźwięki szczególnie jak jest ciepło i zastanawiam sie czy to normalne... A teraz dla porównania zdjęcia z innych aut jakie udało mi się znaleźć w tym jedno kolegi "Musti" z forum Wyraźnie więcej miejsca. Dodam, że moje fotele są wyjęte z auta które nie miało podłokietnika fabrycznie... Czy to dlatego są takie szerokie?
Houdini Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wątpię żeby robili fotele pod podłokietnik i opcję bez niego. Prędzej bym napisał do chłopaków żeby zmierzyli szerokość swoich podłokietników i porównał do swojego, może tu leży problem. A jak nie, to sprawdzić odległość od słupków.
sebidi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jeśli z drugiej strony tez jest szerzej czyt bliżej słupka to może to były fotele z a6 z tym tylko ze dół z mocowaniem jest od a4 recaro z a6 są szersze o parę centymetrów
misiek95 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wątpię żeby robili fotele pod podłokietnik i opcję bez niego. Prędzej bym napisał do chłopaków żeby zmierzyli szerokość swoich podłokietników i porównał do swojego, może tu leży problem. A jak nie, to sprawdzić odległość od słupków. Podłokietnik taki jak wszystkie, raczej tu nic sie może różnić. A odległość od słupków pomierze przy najbliższej okazji jak bede sie widział z kimś kto ma ricardo Jeśli z drugiej strony tez jest szerzej czyt bliżej słupka to może to były fotele z a6 z tym tylko ze dół z mocowaniem jest od a4 recaro z a6 są szersze o parę centymetrów W sumie oglądałem fotele od spodu i nie wygląda jakby cokolwiek było rzeźbione pozatym cały tył jest ewindetnie z a4 więc po co komu taka rzeźba... sam nie wiem
sebidi Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Hmm....rozepchany fotel tez odpada bo tutaj oba przylegają do łokcia tak samo Co do rzeźby hmm Ja wsadzilem cały zestaw z a6 c5 :-D
misiek95 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Dziwna sprawa generalnie bo jak porównywałem swoje recaro do Al@na zaraz po kupnie to kilka różnic od razu znaleźliśmy, m.in. inny kształt zagłówków, całkiem inna faktura materiału, inne szwy itd Może inny rocznik albo recaro a4/s4 sie tak różnią bo właśnie moje są z esy wyjęte
scooby888 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja mam recaro i podlokietnik i nic mi nie dotyka jest sporo luzu..
Rekomendowane odpowiedzi