Adrian-A4 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Witam. Przerabialiście już to? Reklamowaliście na Poczcie Polskiej? Co z tego wynikło?
Kazek 1.9 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Jak odbierasz paczkę to sprawdzasz odrazu czy są uszkodzenia niewiem czy ci to uznają teraz
MŁODZIAN Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 jak odebrałeś paczke i sprawdziłeś bez kuriera to raczej już nic nie zrobisz trzeba to robić odrazu przy kurierze bo teraz powie że sam uszkodziłeś
Adrian-A4 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 To dziwne bo mi powiedział kurier że przed opłatą i podpisem nie moge otworzyć, a wiadomo im też sie spieszy i szybko poszedł zanim otworzyłem.
Fido Opublikowano 24 Marca 2015 Opublikowano 24 Marca 2015 Temat już o tym był nie dawno. Pewnie zieloni wywalili go do kosza.
Adrian-A4 Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Opublikowano 24 Marca 2015 Zobaczymy co z tego będzie... napisałem pismo, oddałem towar i wysłali na dział reklamacji, czas rozpatrzenia do 30 dni Dam znać jak sie odezwą co z tym będzie
Wandej Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Logiczne chyba jest to że najpierw płacisz a dopiero możesz dostać paczkę. Tak jest wszędzie. Jeżeli byłoby inaczej sprawdziłbyś że coś np Ci sie nie podoba i kurier bujałby się z rozerwana paczką. Płacisz--->otwierasz----> jeśli uszkodzona piszesz protokół
Rekomendowane odpowiedzi