oskar5528 Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Witam zastanawiam się jak mogę założyć tempomat w moim a4, z tego ci się dowiedziałem to mam elektroniczna przepustnice i nie znalazłem żadnej informacji na temat czy z taka przepustnica można założyć tempomat jak w dieslu, gdzie zakłada się tylko manetkę i aktywuje VAGiem Tak wyglada ta przepustnica Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
radi88PL Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Dokładasz manetkę podłączasz odpowiednie piny do niej, aktywacja w VAG i to wszystko.
Dev Opublikowano 22 Marca 2015 Opublikowano 22 Marca 2015 Twoj post nic nie wniósł do tematu. jezeli jest tak jak piszesz to zapodaj Koledze DIY
oskar5528 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Opublikowano 9 Maja 2015 (edytowane) No to jak w końcu to jest kupuje manetkę montuje podlaczam piny czy kostkę i aktywuje w VAGu, tak właśnie miałem w moim Golfie MK3 1.9TDI 1Z Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ktoś mi pomoże rozwikłać tę zagadkę czy nikt nie wie jak to wyglada od sprawy technicznej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Znalazłem juz odpowiedz na Moje pytanie dotyczące tempomatu i teraz mam następne pytanie do Was otóż muszę kupić manetkę do tempomatu i mam dylemat czy manetka od przedlifta bedzie pasować do polifta bo ja takowy posiadam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Marca 2015 przez oskar5528
arnold27 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie a czy w 1.8 adr jest szansa na tempomat?
Rekomendowane odpowiedzi