Gość Trzeniu Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 jedziesz na zlot letni? puszczą Cię rodzice? :kox:
Cuber Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie.. ;( Jerzyk no nie gadaj ze Cie nie bedzie :gwizdanie: myślałem ze będe mógł sie napić wódki z największym spamerem na forum
chrapusta Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 jeżyk auto i kompa mam dzisiaj dopiero o 17 - szybe mi wymieniają
chrapusta Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 z nowych jeżyk to bedzie nowa kanapka z kurczakiem do wrzesnia trzeba poczekać - a wtedy znowu lipa panowie - szlak we wrzesniu w pierwszy weekend jestem na wypadzie do czarnobyla i miasta prypeć. ostatnia okazja zanim nie zamkną strefy śmierci dla oszołomów a aparatami.
chrapusta Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 no i nadeszłą wena jeżyk, brawo, brawo tylko te włoski masz ja po jakimś uderzeniu w stara, ale dobre dobre
norbi3000 Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 witam kolegów !!! na najbliższym spocie mnie niestety nie będzie, bo za godzine jade do szpitala do krakowa i wróce albo w niedziele albo w poniedziałek, czaki mniej więcej wie o co chodzi, pozdrawiam i zycze udanego spotu
DARKDEWIL Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 Ja się też nie pojawię na sierpniowym spociku wylatuje w piatek rano żeby na 14 zdązyc na trening Kubicy na Hungaroring a potem z kopa 1200 km na koniec chorwacji więc w sobote będę z wami duchem opalajac się i popijając martini z lodem
chrapusta Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 na chorwacji dopędza się ew. metaxe a nie martini, albo inne nie greckie wynalazki
ykk Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 do wrzesnia trzeba poczekać - a wtedy znowu lipa panowie - szlak we wrzesniu w pierwszy weekend jestem na wypadzie do czarnobyla i miasta prypeć. ostatnia okazja zanim nie zamkną strefy śmierci dla oszołomów a aparatami. witam kolegów !!! na najbliższym spocie mnie niestety nie będzie, bo za godzine jade do szpitala do krakowa i wróce albo w niedziele albo w poniedziałek, czaki mniej więcej wie o co chodzi, pozdrawiam i zycze udanego spotu Ja się też nie pojawię na sierpniowym spociku wylatuje w piatek rano żeby na 14 zdązyc na trening Kubicy na Hungaroring a potem z kopa 1200 km na koniec chorwacji więc w sobote będę z wami duchem opalajac się i popijając martini z lodem A moze by sie wreszcie wypowiedzial ktos, kto bedzie..
chrapusta Opublikowano 29 Lipca 2008 Opublikowano 29 Lipca 2008 jeżyku - na razie mamy liste usprawieliwień, jak w szkole hehe moje podpisali oboje rodzice - też trzymają mnie krótko
Rekomendowane odpowiedzi