Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no daja daja :):)

teraz tomek tylko jeszcze wtyczki 100 zł i zalozenie 100 zł wsam raz w cenie dzielonych no i silniczki jeszcze

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zalozenie 100zl ? Gdzie to robiles?

Opublikowano

co gdzie ? ja nierobiłem ( bo mam dzielone ) tylko mowie ci ile to kosztuje , ja bym za 50 sie zł to nawet nie popatrzył na to , trzeba wyciac blotnik , zabezpieczyc, przerobic instalacje elektryczna, dorobic czwarta podpore [br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 18:31_________________________________________________jak chcesz to znalazłem usiebi jeszcze złaczki do kierunkow w tych lampach za 20 ci oddam oba

Opublikowano

Z blotnikiem sobie sam poradze ale z elektryka nie bede sie juz bawic ;] Daj ten link ;]

Opublikowano

Hornet gadzino jedna co miałeś dać ?!!!!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 18:39_________________________________________________jaki link ?[br]Dopisany: 14 Grudzień 2008, 18:39_________________________________________________tomke wez napisz nagg do mnie bo niechce mis ie na forum siedziec

Opublikowano

foto jak lezy znaczek ! na d*pie

Opublikowano

audi11.gif

Opublikowano
  • Autor

fotka :decayed:

Ty Jeżu widzę dziś jakieś eksperymenty fotograficzne :D

[br]Dopisany: 15 Grudzień 2008, 16:42:57_________________________________________________Uprzejmi informuję, że w wyniku ankiety na spocikach tarnowskich w temacie

"Myć, czy nie myć?"

zwyciężyły metrosexualne czyścioszki do spóły z filozofami, którzy nie mogą się zdecydować czy woda i mydło czasem im jednak nie szkodzi (obie grupy po 33,3%).

Sporą grupę stanowili również wyuzdani macacze wypucowanych jajec (25%) - rany julek ale mamy przypadki na Forum :D

Było też dwóch niemyjących twardzieli - :doh1: :D

:hi:

Opublikowano

Znów pozwolilem sobie zagłosowac :decayed: U mnie ankietami to psy sobie podcierają ... pyski(jajca). mnie urzekła ale nie mialem serca oddac na to głosu :polew:

Opublikowano

tomek to zmienial ! jak ci pisałem ja mam wszytski e cała europa łaczni z anglia teraz juz wiesz z czego cena wynika

Opublikowano

Czaki no juz niestety wiem ;/ Ale nie mam czasu zeby oddawac i znowu czekac niewiadomo ile . Trudno moze nie wszyskie kontrole beda zwracac uwage na xenon ;]

Opublikowano
:banan:
Opublikowano

notodowodzik ci zabiora i kuku bedziesz nabiegu zmienial lampy

Opublikowano

Jeszcze na zadnej kontroli mi nie sprawdzali nic przy aucie :P BArdziej bym sie martwil o szyby niz o swiatla. A tak w ogole to ladne piz*y w tym tarnowie elektrycy nikt nie chcial mi sie podjac zmiany lamp dopiero za czakralem u takiego niby znajomego sie wkrecilem w terminy :)

Opublikowano

To zrob sam :tongue4:

Opublikowano

bo ci mowilem dzielone i bys juz mial

roznica zadna z odległosci metra niewidac roznicy wogole:)

Opublikowano

To zrob sam :tongue4:

Nie mam czasu to raz a dwa nie lubie przy kablach grzebac:P

Opublikowano

Chwalic sie zdjeciami.. :rolleyes: