Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem za

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi piatek bardziej pasuje co wy na to ??? godzina obojetna ???

Opublikowano

piatek tez moze byc jak niebedzie lało i prponyje pod carfurem

Opublikowano

Wczoraj byl dopiero spontan hah :naughty:

To co dzis czy jutro..? :)

Opublikowano

no niewme moze dzisi?

co

al widze ze my sobie sami robimy spontany :) wiec co dzisiaj 19? 18 ?

Opublikowano

Ja proponuje jednak jutro :naughty:

Opublikowano

jak zdaze to wpadne

jak nie to niesty nie i napisac trzeba ze spot bo małe zamieszanie jest[br]Dopisany: 04 Wrzesień 2009, 20:17_________________________________________________ten dział powienien chyba byc zamkniety

Opublikowano

a to czemu... ??? Czaki amsz na stanie jakieś lampki przód Valeo poliftowe ??? bo bym se moze wyrezał moje... i grill od polifta... by tez pasował...

Opublikowano

Ykk tys jest obeznany ....gdzie kupie najtaniej dobre wachacze?;][br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 23:05_________________________________________________Nieaktualne. Zakupilem febi + lemford + koncowki drazka trw

Opublikowano

Dopiero wstalem :D:hi:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 11:28_________________________________________________Robimy spota w sobote..? :decayed:

Opublikowano

k**wa mam normalnie wstret do audi a4 . Musze zmienic ta padline. Chyba mam najbardziej pechowe audi na forum;/ W tym roku wpakowalem chyba z 6 tys. I jak tu sprzedac auto jak niedlugo bedzie jezdzic na wszystkich nowych czesciach ehhhhh.. :confused4:

Opublikowano

a ja bym zrobił spocicha ale moze w piatek ? co ? głosowanie zrob [br]Dopisany: 08 Wrzesień 2009, 22:38_________________________________________________levy lampy mam ale na czesci takie pokemony dwa

Opublikowano

ykk za co masz ostrzezenie :decayed:??[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 09:06_________________________________________________jak wszyscy sie przesiadaja to ja tez :) z b6 na renault clio III , 1.2 16v , dzis bedzie juz LPG , czarna na feli, skorzana sportowa kiera, skorzana deska rozdzielcza, elektryka, sportowe siedzenia, klimatronik :decayed: fika ktos :D? moze na kreske ktos wyskoczy ? Czaki moze ty z tym twoim smiesznym 1,8 T ?? :polew:

Opublikowano

Madafaka lans :kox: :kox:

lelus_DT ze Skawiny..? :naughty:

Opublikowano

co z tym spotem bedzie jutro ????

Opublikowano

Zrobmy jutro o 18 co? :)

Opublikowano

moze byc

Opublikowano

ok !!!

Opublikowano