czaki22 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 To moze i ja sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 1 minutę temu, czaki22 napisał: To moze i ja sie pojawie Elegancko who's next ? 1. qruku 2. kolo-74 3. Dopa 4. ClNEK 5. czaki22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kami050 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 W dniu 1.12.2017 o 20:17, qruku napisał: Elegancko who's next ? 1. qruku 2. kolo-74 3. Dopa 4. ClNEK 5. czaki22 A gdzie bylby spocik dokladnie , dojechanie okolo 17 tez wchodzi w gre ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Macie jakiś pomysł na miejscówkę ? Galeria byłaby zapewne najlepsza, ale znaleźć kilka miejsc w godzinach popołudniowych w okresie przedświątecznym może nie być łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jako alternatywę proponuję parking przy myjni na ulicy Zbylitowskiej https://www.google.pl/maps/@50.0004261,20.9099291,3a,90y,307.52h,66.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sgKsxDhUCGy5OLkApt5HRBQ!2e0!7i13312!8i6656 Jest spokojnie miejsce na zaparkowanie, dość dobrze oświetlony i ma jutro nie padać w okolicach 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 ja odpadam moj a6 sie sprzedało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 8 minut temu, czaki22 napisał: ja odpadam moj a6 sie sprzedało Gratuluje sprzedaży. Wpadnij Passatem Co za furka teraz na tapecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Ja chętnie wpadnę tam koło myjni dajcie znać czy to potwierdzona miejscówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) 12 minut temu, Dopa napisał: Ja chętnie wpadnę tam koło myjni dajcie znać czy to potwierdzona miejscówka. To spróbujmy jutro tam w takim razie. Godzina 17 ? bo część osób chciało po 16. To fajnie Dopa, ja będę na pewno. Chętnie obejrzę Twoje 2.0T Edytowane 8 Grudnia 2017 przez qruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) x Edytowane 20 Grudnia 2022 przez kolo-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 10 minut temu, kolo-74 napisał: Witam. A może koło KFC, na lwowskiej, jest w miarę duży parking, co wy na to. Zważywszy że pogoda jest jak jest, a tam zawsze można do środka wejść i pogadać. Szczerze to mi to obojętne, mogę się dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Robcie na poziomowym za pkp dworcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClNEK Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Coś słabo to widze na tą sobotę bo nawet miejsca nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Będę w centrum za niedługo to zbadam ten parking piętrowy za dworcem jak tam sytuacja dzisiaj wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Dobra miejscówka. Dzięki czaki. Dół pełny góra prawie pusta i na głowę nie pada. To co o 17 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 jak sie lata spoty organizowało to sie wie napisac na fb ?? https://www.facebook.com/auditarnow/ oficjalna na spoty napisze ze ze spocik na parkingu dworca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) x Edytowane 20 Grudnia 2022 przez kolo-74 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Pewnie to pojawię się tam koło 17. Nie byłem na tym parkingu jeszcze, ile tam jest pięter i na którym się spotkamy? Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Dopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qruku Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) 43 minuty temu, Dopa napisał: Pewnie to pojawię się tam koło 17. Nie byłem na tym parkingu jeszcze, ile tam jest pięter i na którym się spotkamy? Żeby było najłatwiej proponuję ostatnie tj bodajże 2? Edytowane 9 Grudnia 2017 przez qruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopa Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 1 godzinę temu, qruku napisał: Żeby było najłatwiej proponuję ostatnie tj bodajże 2? Na 2 światło się nie świeci, da się to jakoś włączyć? Nie wiem jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi