skiner Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy któryś z bardziej doświadczonych forumowiczów mógłby mi mniej-więcej przybliżyć sprawe rozmiaru felg i opon. Posiadam felgi 15" z oponą 195/65, chciałem je wymienić na coś wiekszego np 17" tylko nie wiem dokładnie jakie kupic opony aby średnica całego koła się nie zmieniła a tym samym zmniejszył się profil.
chudineze Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Kolego najpierw zapoznaj się z regulaminem bo możesz byc upomniany przez moderatora a o tych rozmiarach to juz było tylko trzeba użyć funkcji szukaj
Hugo Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czy któryś z bardziej doświadczonych forumowiczów mógłby mi mniej-więcej przybliżyć sprawe rozmiaru felg i opon. Posiadam felgi 15" z oponą 195/65, chciałem je wymienić na coś wiekszego np 17" tylko nie wiem dokładnie jakie kupic opony aby średnica całego koła się nie zmieniła a tym samym zmniejszył się profil. 225/45/17 Proszę o zapoznanie się z regulaminem :!:
adamFox Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 witaj ja śmigam na 17"aluskach + do tego oponki -najpierw miałem- 225/45 lecz były troszkę jka dla mnie za szerokie ale teraz kupiłem nówki 205/45 i jest wypas :smile:
Rekomendowane odpowiedzi