Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ta gra to pomyłka :)

Nie znasz sie :tongue4:

Fallout 3 jest bardzo dobry... ale trzeba na niego poswiecic dobre 40-60h [w zaleznosci ile sidequestow chce sie zrobic].

pany gra ktoś w dirta 1? jak ta gierka? mozna sie przy tym jeszcze pobawic czy to juz staroc jest?

kupiłem kiere i mogę wymienić się na dirta za uncharted 2. warto?

raczej na dirta 2, przeciez dirt 1 to staroc.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

2 strasznie ludzie cenią wysoko. ale widziałem opinie że 1 i 2 nie różnią się aż tak bardzo

Opublikowano

Różnią sie i to mocno, jedynka bardziej rajdowa, dwójka taki show w stylu x-treme games. Osobiście bardziej podobały mi się klimaty rajdów, co nie znaczy że dwójka jest cianka. Obie części są świetne :good:

Teraz tylko trzeba czekać na trójeczkę, gdzie m.in. powracają rajdy w śniegu :evil: gymkahana też pozwoli się nieźle wyżyć :buhaha:

Opublikowano
  • Autor

kurde, moze bym sobie kupil jedynke... jak ogolnie prezentuje sie jedyna w stosunku do dwojki ?

grafika duzo gorsza? fizyka jazdy? gameplay?

Opublikowano

patrząc na YT wielkiej przepaści nie ma w grafie. a mi osobiście bardziej podoba się klimat w 1[br]Dopisany: 10 Styczeń 2011, 15:18_________________________________________________

Opublikowano

Moim zdaniem fizyka była fajniejsza w jedynce, dużo bawiłem się w niej kierownicą, do dwójki podeszłem tylko z padem :bag:

Ten ekstrim szoł zbyt arcadeowo mnie nastawił :(

Grafika w jedynce bardzo dobra :good:

Opublikowano

@kowal, możesz wymienieć ale będziesz lekko stratny.

Myśle że możesz za ten tytuł dostać coś mocniejszego mimo że u2 mocno staniało jak wyszła seria platinium.

Na Gametrade można za 60- 70 kupić Dirt 2

a U2 za 50-60zł to już spokojnie sie kupi.

Colin 1 jest jeszcze tańszy - ceny już od 40zł.

Mówie o grach na ps3.

niby jesteś tylko stratny dyszke na wymienie ale czemu to akurat Ty masz być stratny :D może poszukaj kogoś kto wymieni sie na dirt 2 i to on będzie dyszke w plecy :P .

A wracając do U2 - ja to lubie sobie takie exclusivy zostawić.

Opublikowano

julo23 też lubię zostawiać takie perełki ale biorąc pod uwagę U3 :kox: to nie ma chyba sensu trzymać tego bo i tak pewnie nie będę w to już grał.

a co do dirtów to nie wiem czemu ale właśnie 1 bardziej mi się podoba mimo wieku. 2 jakaś taka za bardzo arcadowa

Opublikowano

A udało Ci sie zrobić platynke ? Grałeś on-line w U2 ? Bardzo fajnie sie gra w trybie kooperacji. Polecam. Jesli nie to jeszcze sobie zostaw, do tego są do ściagnięcia nowe mapki do on-line. Ja mimo że udało mi sie zrobić platynke to sobie zostawie, bo zawsze jak ktoś przyjdzie z kolegów to ta gra najwięsze wrażenie robi na kimś kto tego jeszcze nie widział.

Na GT chcesz wymienić ? Tam z tego co zauważyłem jest sporo łebków którzy właśnie chcą wymienić gre z drobną stratą dla nas. Mnie to wkurza bo lubie uczciwe wymiany bo po pewnym czasie zostałbym z samymi gniotami :D ale czasami da sie natrafić na uczciwego gracza, w sensie że nie chce Cie naciągnąc na tańszą gre. Dlatego preferuje wymiany gier w tej samem cenie lub ew. dopłaty.

Opublikowano

Nie mam platyny bo szkoda mi czasu na przechodzenie gry po raz kolejny. Multi fajne ale ileż można.

A o jakim GT mówisz? :naughty: Daj linka jak masz takiego pacjenta na oku.

Opublikowano

Mówie GT czyli Gametrade.pl strona dla graczy którzy chcą sie wymianiać na gry.

http://gametrade.pl/u/kosiarz87 ten koleś chce sprzedać colina2 na ps3 tylko że w opakowaniu zastępczym, za 45zł ale uważaj bo nie ma jeszcze nic komentarzy. Może lepiej sie dogadać żeby wysłał za pobraniem.

Tu masz gościa http://gametrade.pl/u/scorpio co ma colina 1 za 40zł (ten może zły przykład bo ostatnio sie logował 23 grudnia)

tu http://gametrade.pl/u/bandzior_wrocek za 45zł (gościu ma sporo komentrzy)

Najlepiej sie zarejestruj i sam wyszukuj :D

Opublikowano

mam pytanko do osób które używały kierownic driving force pro i driving force gt. czy między nimi jest duża różnica? to znaczy czy jest na tyle odczuwalna że warto bawić się w sprzedawanie DFP i dokładanie do DFGT?

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem ps3, i może mi ktoś wytłumaczyć co to jest PS Store i do czego służy?

Opublikowano
  • Autor

Podawajcie swoje nicki na GameTrade :)

Moj to backjauerpl

Opublikowano

mój to cubasa_technik :)

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem ps3, i może mi ktoś wytłumaczyć co to jest PS Store i do czego służy?

miłej lektury :hi:

http://www.ps3site.pl/forum/

Opublikowano

miłej lektury :hi:

http://www.ps3site.pl/forum/

juz zabieram się za czytanie a mógłbys mi tak w skrocie powiedziec o co w tym biega

Opublikowano

kupujesz tam gry w skrócie

Opublikowano

mam x360 :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

PS3 to wróg , i to najgorszy z najgorszych :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

kupujesz tam gry w skrócie

a jak się za nie płaci itp itd? jakie są ceny tych gier, jestem poczatkującym PS3 więc prosze o wyrozumiałośc bo nie chce się w coś wpakować a w necie hu..a pisze :P