jarko Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Już kupiłem ad.1 ( wygrałem licytację ) i trochę mnie zniesmaczyło jak zobaczyłem ile jest jeszcze innych opcji Ale uspokoiłeś mnie, dzięki - Ci to bóg bogatymi zbiorami wynagrodzi
moskal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ci to bóg bogatymi zbiorami wynagrodzi tak tak tak tak :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:
jarko Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Dobra, zapłaciłem. I co teraz Może w końcu AC II, a może Bad Company bym se kupił...
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Napisze Ci z pracy co i jak z tymi okladkami Za ile kupiles?
jarko Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Za ile kupiles? Dokładnie 54zł z wysyłką.
moskal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Za ile kupiles? Dokładnie 54zł z wysyłką. gut prajs
jarko Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Za ile kupiles? Dokładnie 54zł z wysyłką. gut prajs Zwykły fart, ale ja tak właśnie gry kupuję... Licytuję gdzie się da po kilka tytułów i czasami coś się trafi Ostatnio ustrzeliłem army of two 40 days za 48zł A na takie AC II poluję już chyba z pół roku i nie mogę do 65zł wyrwać
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jarko Znajdz sobie w w Krakowie porządny sklep prowadzony przez maniaka gier na konsole. (najczęściej tam gdzie prowadzą wymianę gier) Ja ma takiego obok swojej pracy Chłopak RE5 ma po 60zł (nie musisz licytować, czekać na wysyłke kombinować). Jak pograsz coś się okaże (choojnia) idziesz do gościa, pogadasz i Ci wymieni na inną. Koleś ma ceny porównywalne z allegro. Np. LBP2 - 170zł nowa. RE5 – 60zł, do tego masz kontakt telefoniczny – czegoś potrzebujesz, dzwonisz i masz po zajebistej cenie PS. - Jarko - mam juz LBP2 (może w końcu pogramy ) Wracając do tych Residentów: Ad. 1 – Zwykły Resident Ad. 2 – jw. Tylko z innego rynku, inna okładka Ad. 3 – płyta ze specjalnej wersji kolekcjonerskiej. Ad. 4 – Nowa wersja Gold – Obsługuje Ps Move + zawiera wszystkie DLC, + nowe kostiume etc. (* tą wersję opłaca się najbardziej kupować) BTW – nieźle wygląda
jarko Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jarko Znajdz sobie w w Krakowie porządny sklep prowadzony przez maniaka gier na konsole. (najczęściej tam gdzie prowadzą wymianę gier) Ja ma takiego obok swojej pracy Chłopak RE5 ma po 60zł (nie musisz licytować, czekać na wysyłke kombinować). Jak pograsz coś się okaże (choojnia) idziesz do gościa, pogadasz i Ci wymieni na inną. Koleś ma ceny porównywalne z allegro. Np. LBP2 - 170zł nowa. RE5 – 60zł, do tego masz kontakt telefoniczny – czegoś potrzebujesz, dzwonisz i masz po zajebistej cenie Mam takiego i to nawet po sąsiedzku... Ale z moim nocnym trybem życia ciężko mi tam dotrzeć PS. - Jarko - mam juz LBP2 (może w końcu pogramy ) Weź na zlot - załatwię play'a, tv i pady Wracając do tych Residentów: Ad. 1 – Zwykły Resident Ad. 2 – jw. Tylko z innego rynku, inna okładka Ad. 3 – płyta ze specjalnej wersji kolekcjonerskiej. Ad. 4 – Nowa wersja Gold – Obsługuje Ps Move + zawiera wszystkie DLC, + nowe kostiume etc. (* tą wersję opłaca się najbardziej kupować) Dzięki Już kupiłem Ad.1 a do Ad.4 i tak nie mam move'a... BTW – nieźle wygląda http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173249.0
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Nosfer, o kim mowisz? gdzie to? Stargame - Jerozolimskie 123a na parterze Tam są takie małe pawilony, musisz wejść w drugi rząd
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 za daleko dla mnie... btw, wczoraj zaczelismy z bratem grac w Borderlands w kooperacji (online) - miazga
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 za daleko dla mnie... btw, wczoraj zaczelismy z bratem grac w Borderlands w kooperacji (online) - miazga Grałeś na splicie ? Czy przez @ ? Chcemy z moją partnerką od konsoli ponapierać :tongue4: A cena na rynku jest atrakcyjna
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 gralismy online, on u siebie, ja u siebie, fajna zabawa... gra jest dosc szybka, sporo broni, grafika genialna
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 gralismy online, on u siebie, ja u siebie, fajna zabawa... gra jest dosc szybka, sporo broni, grafika genialna Genialna w swojej dziwności ? Czy naprawdę jest tak specyficzna, że aż tak czaruje ? Licytuję właśnie jedną na pS3, bo śmieszna cena
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Opublikowano 24 Lutego 2011 gralismy online, on u siebie, ja u siebie, fajna zabawa... gra jest dosc szybka, sporo broni, grafika genialna Genialna w swojej dziwności ? Czy naprawdę jest tak specyficzna, że aż tak czaruje ? grafika mimo, ze z 2009 to ma naprawde swietny klimat i jest bdb ... choc szczerze mowiac to dopiero frajda jest w kooperacji - fajnie, ze masz z kim pograc. ja musialem brata namawiac na konsole przez rok gra jest typowym shooterem bez zbednej fabuly, sporo roznych "skillsow" postaci, broni itd... dobre na odstresowanie, nie trzeba za duzo myslec, tylko idziesz do punktu na mapie i napitalasz ja gram 'hunterem', zaczalem ze snajperka, zdobylem jakiegos skilla i puszczam nietoperze na przeciwnikow
Reniu Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://games.tiscali.cz/dead-island-8846/galerie Zobaczcie jaki nastąpił postęp w grafice (fotki najnowsze i te z 2008)
audia4a4 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie jak to jest ze spolszczeniami gier na PS3? A tak wogóle jest coś takiego?? Ściągałem Mafie 2 i mam napisy po ENG a przydały by się PL o ile takie coś istnieje nie wiem więc pyatm
Rekomendowane odpowiedzi