Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten NFS S2 ma aspiracje żeby być lepszą grą niż GT5. Kto wie, może będzie.

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szkoda, że nie grałem w GT5 :thumbdown:

Opublikowano

Szczerze, to bardzo podobał mi się pierwszy Shift i pewnie w tego tez będę grał. :good:

Opublikowano

Heh, dobre efekty dżwiękowe ( chyba będę musiał w końcu tubę kupić :kox: ), dużo kolorowych naklejek na autach i wielkie spojlery... Ale czy lepiej się będzie grało :mysli:

Przekonamy się już wkrótce... Kiedy to wychodzi :?:

Nie żartuj... Ja tam nie żałuję :wink4:

Już niedługo założymy Sobie temat SHIFT 2 On-Line dla KOZAKÓW :kox::naughty::decayed:

Opublikowano
  • Autor

ciekawi mnie jak sie bedzie gralo w shifta 2 - gdzie widok z kokpitu bedzie tak "latał" - w tdu2 mi to zupelnie nie pasi, nie czuje auta :rolleyes:

Opublikowano

Heh, dobre efekty dżwiękowe ( chyba będę musiał w końcu tubę kupić :kox: ), dużo kolorowych naklejek na autach i wielkie spojlery... Ale czy lepiej się będzie grało :mysli:

Przekonamy się już wkrótce... Kiedy to wychodzi :?:

Nie żartuj... Ja tam nie żałuję :wink4:

Już niedługo założymy Sobie temat SHIFT 2 On-Line dla KOZAKÓW :kox::naughty::decayed:

Hahaha.. Dobra :decayed::D

Opublikowano

Chyba tak bo nie mam dwóch konsol ani TV 60" ani kilku graf na pokładzie :polew:

czyli należy ci sie BAN :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Kufa wiedziałem :disgust:

Opublikowano

mozesz obejsc bana :decayed: i wydac blyskawicznie 20000zl lub wiecej na taki sprzecik :wink4:

ciekawe kiedy grafa bedzie bardziej zblizona do tej pierwszej pokazowki LIVE Action :kox: :kox: :kox:

pewnie 7 -10 lat :mysli:

Mam nadzieje ,ze sie doczekamy :> biorac pod uwage kataklizmy wodne itp. przez ostatnie 1.5 roku :shocked: :shocked: :shocked:

Opublikowano

mozesz obejsc bana :decayed: i wydac blyskawicznie 20000zl lub wiecej na taki sprzecik :wink4:

:facepalm:

Opublikowano

lub kupic kolejne A4 b5 moze wtedy przejdzie :decayed:

Opublikowano

lub kupic kolejne A4 b5 moze wtedy przejdzie :decayed:

:wtf:

Opublikowano

kurfa wlasnie doczytalem Reniu ze to zarty z tym banem :wink4:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 15:04_________________________________________________Sorry za OT :hi:[br]Dopisany: 16 Marzec 2011, 15:06_________________________________________________wracam do gry Crysis 2 cos pisza, ze nie bedzie mozna podkrecic grafiki tak jak przy poprzednich :kox:

ma ktos jakies info. i moze to potwierdzic :mysli:

bo wydaje mnie sie, ze to bzdura :gwizdanie:

Opublikowano

A co ma pojemność płyty do wydajności wyświetlanej grafiki? :cool1:

A no ma tyle, że wejdzie więcej tekstur w lepszej rozdzielczości i nie ma potrzeby doczytywania ich podczas rozgrywki tak jak ma to miejsce w przypadku gier na Xboxa 360 które muszą się zmieścić na DVD 8GB. Takie Uncharted 2 zajmuje ponad 20gb co właśnie przekłada się na jakość grafiki :hi:

Opublikowano

Tekstur jak i innych danych wejdzie więcej ale układ graficzny musi to jeszcze przetworzyć i tu mu w żadnym wypadku nie pomaga większa pojemność dysków.

Opublikowano
  • Autor

Nie widzialem gry, ktora na X360 zajmowalaby wiecej jak 6GB :kox:

Opublikowano

misiaczki Uwierzcie mi iż Crysis 2 będzie inaczej na PC a PS3 i X-klocku wyglądać... dal porównania Specyfikacja PS3

CPU 3.2 GHz Cell Broadband Engine

GPU RSX 'Reality Synthesizer' 500 MHz, 256 MB GDDR3 650 MHz @ 1,3 GHz (w starszych modelach pamięć ma taktowanie 700 MHz @ 1,4 GHz)

Pamięć operacyjna 256 MB RAM 400 MHz @ 3,2 GHz XDR DRAM

i teraz Kompa Porównajcie ...

ja Np Mam 580GTX @ GDDR5 1536 MB , Procek I7 -990X Extreme @ 3.46GHz więc ja będę miał 100 razy lepszą jakość Gry niż Na PS3 i X-klocku

Opublikowano
wracam do gry Crysis 2 cos pisza, ze nie bedzie mozna podkrecic grafiki tak jak przy poprzednich :kox:

ma ktos jakies info. i moze to potwierdzic :mysli:

bo wydaje mnie sie, ze to bzdura :gwizdanie:

Wg mnie to bzdura :cool1:

Opublikowano

misiaczki Uwierzcie mi iż Crysis 2 będzie inaczej na PC a PS3 i X-klocku wyglądać... dal porównania Specyfikacja PS3

CPU 3.2 GHz Cell Broadband Engine

GPU RSX 'Reality Synthesizer' 500 MHz, 256 MB GDDR3 650 MHz @ 1,3 GHz (w starszych modelach pamięć ma taktowanie 700 MHz @ 1,4 GHz)

Pamięć operacyjna 256 MB RAM 400 MHz @ 3,2 GHz XDR DRAM

i teraz Kompa Porównajcie ...

ja Np Mam 580GTX @ GDDR5 1536 MB , Procek I7 -990X Extreme @ 3.46GHz więc ja będę miał 100 razy lepszą jakość Gry niż Na PS3 i X-klocku

A co ma specyfikacja twojego kompa do lepszej jakości gry? Załóżmy, że jakaś gra na maksymalnych ustawieniach wykorzystuje tylko połowę możliwości twojego Pieca to chociaż miał byś 10x mocniejszego kompa to i tak nic więcej nie osiągniesz niż to na co pozwala silnik graficzny gry. Taki NFS: Hot Pursuit na każdej platformie (mam na mysli PC,PS3,X360) wygląda tak samo i możesz mieć nie wiadomo jakiego kompa a na pewno lepszej jakości niż na konsoli nie osiągniesz bo tak gra jest zrobiona i tak zoptymalizowana. Przystopujmy trochę bo zaraz zaczniemy tutaj jakaś nie potrzebną kłótnie, Crysis 2 wygląda lepiej na PC ponieważ to docelowo pod niego jest robiony, a że mamy coraz to nowsze i mocniejsze specyfikacje PC które już są znacznie mocniejsze od tych konsolowych to gra pozostawia w tyle wersje konsolowe.

Reniu - wiadomo, że musi przetworzyć ale chodzi mi o to, że taka plejka ma trochę więcej powera od Xboxa i dała by radę z większa ilością, bardziej szczegółowych tekstur, przynajmniej tak mi się wydaj co pokazują tytuły robione docelowo tylko pod PS3 (Uncharted 2, Killzone 3 itp)

Opublikowano

Żadna gra na konsole nie dorówna grafiką PC, choćby pod względem rozdzielczości.