Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pozatym statystyka tego posta pokazuje wyrażnie - najwięcej prawdziwego grania jest na PC :naughty:

bo sie nie znacie na graniu :wink4: , Adaś prawdziwe granie jest na konsolach :good:

prosze Cię nie ma nic gorszego do FPP niż to badziewne urządzonko z dwoma sutami - only kibord :good:

kwestia wprawy i przyzwyczajenia , dla kogoś grającego całe życie na klawierze przesiadka na poada i to w dodatku od razu na FPS-a to tragedia , po dniu , dwóch juz jest gitara :good:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 08:29_________________________________________________

kwestia wprawy i przyzwyczajenia , dla kogoś grającego całe życie na klawierze przesiadka na poada i to w dodatku od razu na FPS-a to tragedia , po dniu , dwóch juz jest gitara :good:

karwa próbowałem - pozyczyłem kiedyś PS3 od kumpla, po weekendzie miałem dosyć. Te suty się nijak mają, rozjeżdzają - waliłem kałaszem po ścianach etc tylko nie gości którego chciałem zajebaszczyć ...

no nic to wiem że zwolenników konsoli jest dużo i mnie tu zaraz zjecie. Za stary już jestem na to :decayed:

Opublikowano

Nie mów tak Ajdahoł... :no:Moskal jest już siwy, a dobrze mu idzie.. :gwizdanie:

Opublikowano

Za stary już jestem na to :decayed:

ależ absolutnie , kolego , nie jesteś za stary :good::kox:

stary może nie ale lekko niedołężny :mysli:

Moskal jest już siwy, a dobrze mu idzie.. :gwizdanie:

A ty chyba dawno w ryja nie dostałeś :mysli:

Opublikowano

"Gdzies to ostatnio słyszałem" :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

"Gdzies to ostatnio słyszałem" :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

od tego gościa z łańcuchem z "Batorego" na ręce ? :mysli:

Opublikowano
:good::wink4:
Opublikowano

:polew: :polew:

dobra wezme na próbe jeszcze konsole ale tak jak mówię dla mnie jedyna frajda to napieprzanko typu serwerowe M-P w COD4, MOH lub BattleField 2

Opublikowano

F E A R 2 jest kozak

:)

naprawde dobrze zrobiona strzelanka w porównaniu do częsci 1 dużo lepsza :)

:kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 08:29_________________________________________________

karwa próbowałem - pozyczyłem kiedyś PS3 od kumpla, po weekendzie miałem dosyć. Te suty się nijak mają, rozjeżdzają - waliłem kałaszem po ścianach etc tylko nie gości którego chciałem zajebaszczyć ...

no nic to wiem że zwolenników konsoli jest dużo i mnie tu zaraz zjecie. Za stary już jestem na to :decayed:

Adaś, żebyś Ty widział jak ja siałem po ścianach (chyba nawet swoich własnych, jak się przesiadłem) to byś padł ze śmiechu :polew: :polew:. Teraz idzie ładnie trzeba przyznać, ale potrzebowałem do tego przejść Gears Of War 2 na poziomie trudności takim, że 5-latek by mnie zawstydził :embarrassed::naughty::kox:

No - chyba, że ja się cieszę, a na najłatwiejszym oponenci sami na celownik wskakują :laghing2: :laghing2:, gdziekolwiek byś go nie umieścił - hehehe[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 11:22_________________________________________________A przewaga pieca wynika z tego, że większość ma go w chacie i w takiej konfiguracji, że da się spokojnie pograć :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Doszlo dzis do mnie wreszcie Assasins Creed 1 + Rainbows Six: Vegas 2 - wyhaczone na allegro w dobrych pieniadzach :kox:

FEAR2 juz powoli koncze... fajny, fajny, nie powiem - ale wcale nie jest straszny :D

Opublikowano

Fajna gierka dla lubiących trochę pogłówkować:

http://machinarium.net/demo/

Opublikowano
  • Autor

SpecOps @ Modern Warfare 2

Opublikowano

Doszlo dzis do mnie wreszcie Assasins Creed 1 + Rainbows Six: Vegas 2 - wyhaczone na allegro w dobrych pieniadzach :kox:

FEAR2 juz powoli koncze... fajny, fajny, nie powiem - ale wcale nie jest straszny :D

no ja FERAa tez w ciągu 3 wieczorów skoncze :) musze sobie dawkowac :) zeby zaszybko nie przejść :)

Opublikowano

SpecOps @ Modern Warfare 2

Nosz zsię poświęcę, ale na to na bank kase wydam :slina:

Opublikowano

a ja dla odmiany ciupię teraz w ratcheta :decayed:

Opublikowano

A szto eto ?? :naughty:

Opublikowano

a ja dla odmiany ciupię teraz w ratcheta :decayed:

Jest :kox:

Moja Kasia jest Fun.. yyy.. FunGirlem tej gry :kox:

Ale sam też trochę w nią pociupałem.. Niedługo ma wyjść 3 część pod ps3 (nie liczę tych pod ps2)

Opublikowano

No właśnie u mnie Daga gra głównie :kox: ale gierka fajniutka :decayed:

Opublikowano

No to fakt. Fajnie zrobiona, fajne story, dosyć zabawna no i grywalność bardzo wysoka. :good:

No i daje spokój od kobitki na parę godzin :naughty: :naughty: