Opublikowano 10 Listopada 200916 l tyle juz na tym klawisze ścieram a dopiero teraz zobaczyłem ze jest prawie jak w b6 Po wnętrzu widać, że to anglik po przekładce - ESP po prawej stronie.
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor Fly - miałem Ci właśnie napisać Ty lepiej zadbaj o swoje konto... bo cos malo osiagniec
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Hehehe - sobie żonę znajdź i dziecię zrób, to pogadamy - obowiązki mam wieczorami do wykonania Na tym pierwszym koncie 1000G mam - niestety przenieść się chyba nie da co?? :gwizdanie:
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor Hehehe - sobie żonę znajdź i dziecię zrób, to pogadamy - obowiązki mam wieczorami do wykonania Obowiazki tez mam... ale po obowiazkach jest czas na boxa Na tym pierwszym koncie 1000G mam - niestety przenieść się chyba nie da co?? :gwizdanie: No niestety nie da sie...
Opublikowano 10 Listopada 200916 l ja dziś moze pojade po CoD MW 2 kurde ale feara nie skończyłem jeszcze
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor ja dziś moze pojade po CoD MW 2 A robiles preorder? Na mnie juz czeka na Ursynowie... nocka moja
Opublikowano 10 Listopada 200916 l fIUUUU.... Wczoraj pociupałem w Fight Night Round 4 za***ista gra :good: :good: Mógłby ktoś miec na PS3, bo nie ma to jak zmłucić kolegę online Naprawdę zajebioza..
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor Zes sie obudzil... ja mam FN3, gralem w FN4, ale uwazam, ze 3-jka jest duzo bardziej grywalna...
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Zes sie obudzil... ja mam FN3, gralem w FN4, ale uwazam, ze 3-jka jest duzo bardziej grywalna... Trójkę też przekatowałem.. 4 podoba mi się bardziej.. Ale nie wiem jak tam pełna wersja.. Grałes w pełną czy w demo 3-rundowe ? [jakiś czas temu wypuścili nowe demo z pelną walka 9 rund + TYSON I MUHAMMED]
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Autor Gralem w full'a - jest nieco trudniej, wydaje mi sie, ze lepiej sie gralo w 3, latwiej bylo zadawac ciosy... i to w sumie nie tylko moja opinia
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Gralem w full'a - jest nieco trudniej, wydaje mi sie, ze lepiej sie gralo w 3, latwiej bylo zadawac ciosy... i to w sumie nie tylko moja opinia Bo była opcja ustawienia na "przyciski". A jak grałeś Online to był tylko analog. I w tedy duupa, bo trzeba było się znowu uczyć grać.. To mnie zawiodło mocno.. A po kilku grach w "4", przyzwyczaiłem się i gitara..
Opublikowano 10 Listopada 200916 l xboxowa rodzina w gamertagach nam sie rozrasta [/quot Zes sie obudzil... ja mam FN3, gralem w FN4, ale uwazam, ze 3-jka jest duzo bardziej grywalna... e]a mi sie 3 nie podobała sterowanie lipa
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Przed chwilą kupiłem Jak ktos chce kupic tą gre to w niektórych tesco są po 169.99
Opublikowano 10 Listopada 200916 l Na pieca jak zwykle taniej :gwizdanie: i wygodniej http://www.empik.com/call-of-duty-modern-warfare-2-pc-multimedia,prod20320003,p?gclid=CLCmxPTHgJ4CFQUUzAodWBVnow
Opublikowano 10 Listopada 200916 l xboxowa rodzina w gamertagach nam sie rozrasta Fajne macie gametagi Microsoft w końcu