Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszedłem wczoraj DEMO GoW III :naughty: :naughty:

Ale miałem frajdę :kox:

Po pierwszych sekundach gry stwierdziłem, że coś mi nie pasi - grafika, jakoś sterowanie mało płynne czy coś..

Ale po 30 sekundach zapomniałem o co mi chodziło i grało się nadal za***iście - tak jak w poprzednich częściach :decayed:

Darksiders - wg. mnie kupa na godzinkę..

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 349,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Darksiders choojnia po maxie :)

Sciągnąłem Demko Dante Inferno i powiem ze kox :) kosa śmierci zamiata :)

Battelfield 2 - miazga po maxie, budynki wylatujące w powietrze mozna strzelać w gości stojących za deskami czy płotem za***iście realistyczna :)

idelana dla kamperów :D ze snajperka :)

Opublikowano

Dante Inferno :good: :good:

jeszcze wyjdzie "Lust" - w klimacie Dante Inferno, ale więcej chaosu i piekielnego wyuzdania :naughty:[br]Dopisany: 04 Marzec 2010, 14:49_________________________________________________http://www.ps3trophies.com/ - bardzo fajna stronka

Ps. Jest już DEMO Just Cause 2.

Ps2. Karta przedpłacona w ING działa w PS Store :wink4:

Opublikowano

Ps. Jest już DEMO Just Cause 2.

jedynka była mocno średnia :thumbdown:

Opublikowano

@up. Gierka ma być zrobiona na engine Grida wieć wizualnie będzie na pewno wypas a i o fizykę/ realizm nie powinniśmy się martwić :good:

Wczoraj udało mi się skończyć Shifta :dance: Zostało do uzupełnienia kilka gwiazdek i osiągnięć ale to już szczegół.

Obecnie pogrywam w BF: Bad Company 2 :cool1: Gierka syci :evil:

Opublikowano

Obecnie pogrywam w BF: Bad Company 2 :cool1: Gierka syci

Dokładnie.Gruby tytuł.Polecam. :good:
Opublikowano

Mam Bf bc2 wlasnie musze kiedys wlaczyc ;] moj brat ciagle mluci mass efect 2 i jest podjarany na maxa :slina:;] kupilem xb360 w grudniu i gralem tylko w assasins creed 2 i naprawde polecam kazdemu kto lubi zabijac :hi:

Opublikowano

Ja dziś kupiłem Bad Company 2 i po kilku godzinach gry muszę stwierdzić, że jest super jak działa... Ale problem w tym, że większość czasu nie działa. :polew: Mowa o wersji PC. Grę kupiłem tylko i wyłącznie do multi, single mnie nie interesuje. I tak: wyszukiwarka serwerów to tragedia, działa wooooolno i przez to jak w końcu wyświetli wyniki, to pokazuje już nieaktualne dane :polew: Połączyć się z jakimś serwerem to jak wygrać w totka a jak już nam się to uda, to mamy 90% szans na to, że po 30sek wywali nas szalejący punkbuster (oczywiście mam najnowszą wersję jak radzi producent). :polew: Oczywiście to problemy typowe dla WSZYSTKICH graczy BC2 w wersji PC i wszystkie fora tematyczne aż huczą od dyskusji na ten temat. EA i DICE pracują nad rozwiązaniem tych problemów i mam nadzieję, że szybko się uwiną, bo póki co jestem nieźle wkurwiony, że za 119zł dostałem grę, która nie działa. :thumbdown:

PODSUMOWUJĄC - jeśli ktoś myśli nad zakupem wersji PC z myślą o multi to nie musi się spieszyć - i tak sobie za dużo nie pogra na chwilę obecną :polew: Ale powtarzam, gra jest super i warto czekać na patche poprawiające błędy z punkbusterem i połączeniami z serwerem.

Opublikowano

ktoś pytał kiedyś o wszystkie piórka w ACII

dziś mi się nudziło i skończyłem zabójcę na 100 %

df29b75c9b92ee22.jpg

f3aa35a81c06cbbc.jpg

Opublikowano

Niezle :naughty: nie pamietam ile mam % ale skonczenie gry w 100% troche czasu zajmuje, latanie za piorkami czy skakanie po scianach w tych kryptach to wyzwanie dl cierpliwych ludzi ;] :wallbash:

Opublikowano

df29b75c9b92ee22.jpg

f3aa35a81c06cbbc.jpg

Sweet :naughty: :naughty:

Jak zrobię Platyne w Bioshocku, to się pochwalę :kox:

Opublikowano
:hi: ja dzis chyba odpale finala ale boje sie ze moze mnie wciagnac :evil:
Opublikowano

którego ????

Opublikowano

którego ????

pytasz 13:D

Opublikowano

df29b75c9b92ee22.jpg

f3aa35a81c06cbbc.jpg

Sweet :naughty: :naughty:

Jak zrobię Platyne w Bioshocku, to się pochwalę :kox:

ja już nie moge platyny w AC II :disgust:
Opublikowano

Sprzedałeś...

... Kupiłbym :decayed:

Opublikowano

nie nie, to pozycja kultowa :decayed: ale niektóre pucharki można zrobić tylko podczas misji (nie wiedziałem o nich jak przechodziłem grę) a nie chce mi się całej od nowa zaczynać, żeby zdobyć 3 brakujące pucharki, zwłaszcza że do zdobycia są pod koniec :wink4:

Opublikowano

nie nie, to pozycja kultowa :decayed: ale niektóre pucharki można zrobić tylko podczas misji (nie wiedziałem o nich jak przechodziłem grę) a nie chce mi się całej od nowa zaczynać, żeby zdobyć 3 brakujące pucharki, zwłaszcza że do zdobycia są pod koniec :wink4:

Life... :)

Niektóre gry trzeba przejść 2-3 razy żeby zdobyć Platynę. :) - na różnych poziomach trudności..

Opublikowano

Life... :)

Niektóre gry trzeba przejść 2-3 razy żeby zdobyć Platynę. :) - na różnych poziomach trudności..

wiem, tylko skąd tyle czasu wziąść :polew: