hulek516 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Witam koledzy mam taki problem zapala mi sie kontrolka taka jak od niskiego poziomu oleju tylko ze dodatkowo pisze sensor. Czasem zapali się i zgasnie. Od czego to może być czyżby czujnik?
hulek516 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 oki w takim razie wymieniamy. Moze macie jakis namiar na dobry i tani temat?
przemek1259 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 na allegro zapewne znajdziesz taki czujnik. Poszukaj. Na wszelki wypadek ja bym wpiął się pod kompa i sprawdził o co mu tam chodzi
hulek516 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 oki jutro podepne kompa i napisze co pokaze
kubunia Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) No i co pokazał? Nic mnie tak nie irytuje jak ktoś zaczyna wątek i nie kończy. Jestem użytkownikiem wielu forów i zawsze tak jest ktoś napiszę jutro zobaczę ale wynikami już się nie dzieli dla potomnych Edytowane 2 Maja 2015 przez kubunia
Rekomendowane odpowiedzi