siwy26 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 czy mozna rozpoznać jakiego typu jest licznik vdo czy inny bez wyciągania go z auta
fragless1 Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 gdzieś z przodu jest napisana firma. Musisz się przyjrzeć, bo napis jest w kolorze czarnym. Chyba pod tarcza prędkościomierza
soulmaster3m Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Kablem. A w poliftach się jeszcze nie spotkałem aby napis VDO był od przodu. Najprościej to ściągnąć pokrywę bezpieczników, wsadzić rękę z aparatem i zrobić zdjęcie Czarny tył = VDO Bialy tył = Jogurt
siwy26 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 ok jutro sprawdze bo mam prawdopodobnie walnięty zegar od napewno od wody ale jeszcze mi troche skacze ładowanie i nieraz olej i chciałem kupić jakis licznik moze zeby to przełozyć słyszałem ze mozna Kablem. A w poliftach się jeszcze nie spotkałem aby napis VDO był od przodu. Najprościej to ściągnąć pokrywę bezpieczników, wsadzić rękę z aparatem i zrobić zdjęcie Czarny tył = VDO Bialy tył = Jogurt dobry pomysł jutro to sprawdze.......
Rekomendowane odpowiedzi