GigBoy Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Witam ! Niedawno kupiłem Audi mam Go pierwszy raz w moim życiu i jestem mile zaskoczony że takie autko mi sie trafiło Autko z Francji sprowadzone i jestem tutaj pierwszym właścicielem Auto z 2002 roku o pojemności 1.9 TDI wiadomo 130 KM Z przebigiem 260 tys km. Auto jest dobrze wyposażona jak dla mnie; - autoalarm - klima dwustrefowa - halogeny - tempomat - komputer pokladowy FIS - siedzenia "kubełkowe" - siedzenia elektryczne regulacją - podłokietnik (przód-tył) - radio ori - skrzynia 6 biegowa - przyciemniane szyby - 4 el szyby - elektryczne lusterka - ABS - ESP - hak - pakiet chrom - 9 głośników + wzmacniacz + subofer - felgi ori 205/55/16 - od B7 W przyszłości : - Zawieszenie sportowe, - Felgi 17, - Może nowe głośniki w drzwi dla lepszych efektów, - Podkręcenie silnika do 150 KM, Pozdrawiam Edytowane 28 Czerwca 2016 przez GigBoy
GigBoy Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Nowe Felgi na Lato O.Z. TITAN opony Falken 225/45/17 Ostanie przeżycia silnych wiatrach I nowa szyba Wielkie podziękowania dla Kolegi z Forum z okolic Krosna u którego kupiłem szybę Edytowane 28 Czerwca 2016 przez GigBoy
Pepe quattro Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 ładna sztuka kolego kolorek jak mój Dębica wita w Sierpniu bede na 4 tyg wiec ustawka na piweczko jakies zlotyy
GigBoy Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 Jak coś to pisz na PW zawsze można coś pomyśleć na gorące dni
Rekomendowane odpowiedzi