hunter91 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 (edytowane) Witam.mam za grosze weitec kit ale do Passata b5. Przód pasuje. Wiec czy np zrobię tak ze przód założę weitec a tył amortyzatory mts ale springi weitec będzie to normalnie funkcjonować i działać? Czy springi te które szły na tył do paska mogę wykorzystać na tył na amortyzatory mts czy to inna budowę ma? Edytowane 31 Marca 2015 przez hunter91
nike166 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Tylne springi w pasku są inne. Tył nie będzie pasował.
misiek95 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 tylna sprężyna nie przypasuje pod amortyzator a przód nie wiadomo jak siądzie... odpuść i wsadź coś pewnego
hunter91 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 okej.Szkoda bo kurcze za grosze.. .Dzięki za odpowiedzi.Co myslicie o vogtlandzie ,caly kit sprezyny sparco,jakie opinie ?
nike166 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 vog ok, komfortowy. Mam eibacha kit i jezdzi sie bardzo fajnie
Rekomendowane odpowiedzi