SCORPIO111 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 czy ktoś z forumowiczów wie może czy podejdzie lotka carbon z wersji DTM na tylna klapę s-line sedana czy dużo zachodu z tym czytam na zagranicznych forach i zdania podzielone może ktoś z was dokładał taki spoiler na tylnej klapie z DTMa ?
Johny85 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 wydaje mi sie, ze podejdzie tylko do klapy nie s-line
SCORPIO111 Opublikowano 8 Października 2016 Autor Opublikowano 8 Października 2016 Jednak podeszla lotka do sline klapy
black4 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Witaj, To wrzuć pls foty jak to wyszło, Pozdrawiam!
Klawisz-84 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 albo ja taki głupi albo ludzie sobie coś wymyślili zderza czy klapa to to samo co w zwykły avancie czy sedanie. A są tylko dodatki z pakietu S-line np w avancie lotka i w sedanie spojlerek. plus dodatek do zderzaka dół dyfuzor z przetłoczeniem sam zderzak i klapa do każdego jest taka sama
moglaj80 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 albo ja taki głupi albo ludzie sobie coś wymyślili zderza czy klapa to to samo co w zwykły avancie czy sedanie. A są tylko dodatki z pakietu S-line np w avancie lotka i w sedanie spojlerek. plus dodatek do zderzaka dół dyfuzor z przetłoczeniem sam zderzak i klapa do każdego jest taka sama no i tu się mylisz w b7 limo jest inaczej góra klapy wyprofilowana !! ale może niech to ktoś jeszcze potwierdzi
afroo. Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 zderza czy klapa to to samo co w zwykły avancie czy sedanie. A są tylko dodatki z pakietu S-line np w avancie lotka i w sedanie spojlerek. plus dodatek do zderzaka dół dyfuzor z przetłoczeniem sam zderzak i klapa do każdego jest taka sama Doczytaj lub poobserwuj samochody na ulicy zanim bzdury napiszesz. Sedan B7 z pakietem zewnętrznym S-line ma przetłoczenie na klapie, a nie "spojlerek". albo ja taki głupi albo ludzie sobie coś wymyślili Raczej to pierwsze.
Klawisz-84 Opublikowano 11 Października 2016 Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Do avanta mam przymierzony spojler i dyfuzor więc patrze na swoim przykładzie . Bo tu nie ma żadnych różnic Edytowane 13 Października 2016 przez Klawisz-84
Rekomendowane odpowiedzi