Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SWAP AFN-> AVF /AWX Co potrzebne ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ok. Swapa nie bedzie . Przynajmniej nie teraz .

Rozglądam sie za suszarką od AWX

Podejdą o takich symbolach : 038253702F

..........702G

..........703E ??

Gdzie zregenerować wtryski + końcówki 216 ? kolega jaro444 coś mi nie odpisuje

Opublikowano

Ja radze turbo od wersji 150KM czyli od ARL wtryski 230 cc w sprawie wtrysków i turbo i włożenia tego wszystkiego podjedź do Witka :good:

Opublikowano

Ja radze turbo od wersji 150KM czyli od ARL wtryski 230 cc w sprawie wtrysków i turbo i włożenia tego wszystkiego podjedź do Witka :good:

Turbo ARL nie pasuje,jedynie hybryda kolego jak cos :wink4:
Opublikowano

A ja nie mówiłem że musi być nówka z ASO ARL, tez miałem na myśli hybryde...ale hybryda ARL nie jest dużo droższa niż AWX a daje więcej i bardziej się to opłaca według mnie.

Opublikowano
  • Autor

A ja nie mówiłem że musi być nówka z ASO ARL, tez miałem na myśli hybryde...ale hybryda ARL nie jest dużo droższa niż AWX a daje więcej i bardziej się to opłaca według mnie.

Ja mam do kupienia dobrą używke AWX ( gwarancja po przebiegu 10/20kkm) za 700 zł ..załatwisz w tej kasie hybryde ARL ?

Wydaje mi sie , że nie :decayed:

Opublikowano

Ok ok wszędzie super okazje. W tej cenie nie tylko dopłacisz pare złotych i masz większe turbo na którym więcej zdziałasz. No ale ok super okazja.

Opublikowano

Ok ok wszędzie super okazje. W tej cenie nie tylko dopłacisz pare złotych i masz większe turbo na którym więcej zdziałasz. No ale ok super okazja.

a konkretnie ??? co zdziała, jakie ceny - jakieś pewne źródło ? ... póki co to gadanie typu: Gazda, krowie w rowie...

Opublikowano

A3 kto wykonuje te turbawki, kto i jaką gwarancję na nie daje??

Opublikowano
  • Autor

Aktualna kmina to doprowadzenie motorowni do ładu .. i turbo(awx),wtryski,fmic + program.

Środki tymczasowe . Motorowni do swapa i tak bede szukał ..tylko nie w Polsce , nie na allegro i nie za 5 k :disgust:

Opublikowano

A3 kto wykonuje te turbawki, kto i jaką gwarancję na nie daje??

dokładnie :good:

Opublikowano

Znany na tym forum tuner który zajmuje się dłubaniem diesli i jest w tym najlepszy w kraju zajmuje się tymi turbinami znaczy można je od niego kupić i daje na nie gwarancje...chyba się wszyscy domyślają o kim mowa

Opublikowano

Znany na tym forum tuner który zajmuje się dłubaniem diesli i jest w tym najlepszy w kraju zajmuje się tymi turbinami znaczy można je od niego kupić i daje na nie gwarancje...chyba się wszyscy domyślają o kim mowa

taraz dużo lepiej

Opublikowano

tak ale Rogal ich nie wykonuje tak sądzę , do tego trzeba mieć sprzęt, także to są kupowane od kogoś, myslałem ,że znasz firmę. :confused4:

Opublikowano

Także teraz wiadomo od kogo a jak wiadomo od kogo to tym samym wiadomo że u tej osoby lipy nie ma także można spokojnie brać taką turbine. Według mnie koszt nie jest masakrycznie duży a autko może o wiele przyjemniej jeździć na takim turbo i można więcej zdziałać.

Człowieku ale Witek to Witek nie musze znać adresu, peselu i nipu firmy od której to bierze jak Witek z nią współpracuje to znaczy że są dobrzy w tym co robią.

Opublikowano
  • Autor

Panowie ..czy numery turbin które podałem sa od AWX ?

Opublikowano

było przynajmniej 50 podobnych pytań :szukaj::polew::tongue4:
Opublikowano
  • Autor

było przynajmniej 50 podobnych pytań :szukaj::polew::tongue4:

Stary nie dobijaj mnie . Szukałem nawet goglowałem i numery różnia sie końcówkami ..

TAK or NIE ?

Opublikowano

Spanky chyba to kiedyś wyjaśniał ale nie pamiętam u kogo w temacie. zapytaj jego.

Opublikowano

Spanky chyba to kiedyś wyjaśniał ale nie pamiętam u kogo w temacie. zapytaj jego.

a nie możesz poszukać koledze :decayed: bądź kumplem

sorry za OT

Opublikowano

szukam właśnie :wink4::tongue4: