vag661 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam, tak jak w temacie, pali mi bezpieczniki jezeli włacze kierunek w prawo albo awaryjnych, kierunek w lewo działa prawidłowo, wyjałem zarowki z prawej strona ale dalej pali, nie mam pojecia o co chodzi, ma ktos jakis pomysł ? pozdrawiam
Grztom Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a sprawdzałeś w samych lampach kierunkowskazów czy wszystko ok ( styki czy gdzieś nie zwierają na przykład)
dam-in Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Hak kolega ma? Może trzeba by przejrzeć jego wiązkę.
misiek95 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 może problem jest w przełączniku zespolonym
vag661 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Hak kolega ma? Może trzeba by przejrzeć jego wiązkę. mam, sciagałem ostatnio zderzak, moze faktycznie cos tam jest, chociaz kabli nie dotykałem wcale a sprawdzałeś w samych lampach kierunkowskazów czy wszystko ok ( styki czy gdzieś nie zwierają na przykład) nie, nie sprawdzałem jeszcze, troche zamieszania z tymi swietami, popatrze
jamrolly Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jedz do elektryka jakiegoś w miarę dobrego ja tak miałem tylko ze w Borze ze paliło mi z tyłu światła i z przodu nawet prędkościomierz nie działał ..okazało się ze miałem przebicie jakieś na silniku i wszystko się paliło ..miałem sprzęt zagazowany bo 2.3 v5 4motion i się okazało ze mogłem mieć nieźle fajerwerki ..a jeździłem tak ok pół roku
Rekomendowane odpowiedzi