sławek85 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Panowie mam pytanie do was . Czy jest takie coś jak bagnet serwisowy ? i czy np do mnie dało radę go dokupić . jaki kosz tego badnetu jeśli ktoś z was go kupował
Mateuszek1001 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) a czemu miałby on służyć i do czego ?? [...] Bagnet do kontroli poziomu oleju do Audi z elektronicznym czujnikiem poziomu oleju.Do sprawdzania poziomu oleju po wymianie oleju lub po wymianie czujnika oleju i jego kalibracji. Zastosowanie:Dla modeli ze wskaźnikiem poziomu oleju na wyświetlaczu bez bagnetu w silniku.Aby sprawdzić poziom po wymianie oleju, a następnie porównanie z wyświetlaczem.Przydatne do wymiany i kalibracji czujnika oleju lub wskazań w kabinie kierowcy na wyświetlaczu Kosztuje ok 80zł, na internecie jest tego dużo Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Mateuszek1001
CzarnyAudiA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 aso koszt 60zł z przesyłka mi wyszło za bagnet
Rekomendowane odpowiedzi