KrissoPL Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Hello, mm pytanko. Muszę wymienić FIS u siebie gdyż n kawałku ekranu jest jakby "rozlany". I teraz kilka pytać - czy może wymienić sam FIS czy muszę wymieniać całe zegary? Czy mogę wstawić nowszy kolorowy czy będzie z tym jakiś mega problem, tona przerabiania itd? Mam pełny FIS w s-line z 2002 roku. Help! Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez wrclaguna
speed1986 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie widziałem na żywo rozebranego licznika, ale wątpię, żebyś mógł podmienić tylko ekran na kolorowy tak z prostej. Chyba lepiej kupić cały licznik z kolorowym FISem. A jeżeli chodzi o podmianę na zwykły ekran to powinno się udać, ale chyba ciężko będzie znaleźć sam wyświetlacz. Gdzieś obiło mi się o uszy, że ktoś wykonuje regenerację tych wyświetlaczy, ale szczegółów nie znam. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez speed1986
jacek70 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Z czerwonym to znajdziesz bo wiele wymienia na kolor a stare opyla. Z kolorem jest gorzej bo trzeba trafić na odpowiedni. Poczytaj temat Wymiana liczników monochromatycznych na kolor.
KrissoPL Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzięki wielkie, zagłębię się w temat
tomekhxc Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 w b6 nie wymienisz wyświetlacza na fisie , tak sie dało w b5 tutaj jedynie wymiana licznika http://a4-klub.pl/index.php?/topic/240996-rodzaje-lista-licznikow-monochromatyczne-i-kolorowe-wersja-europejska/
Rekomendowane odpowiedzi