Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Boczek fotela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś wie gdzie można kupic materiał na obicei fotela koloru jasnego, ponieważ przetarł mi sie boczek a nigdzie nie moge dostać tego materiału rónież tapicerzy są bezradni. Kolor tego materiału to jasny szary.

Albo jakiegoś tapicera w lublinie lub okolicah który bedzie mial taki materiał.

Opublikowano

z tego co się orientuję to nie kupisz tego nigdzie

chyba ze dostaniesz gdzies cały fotel na szrocie

lub w serwisie

:621:

Opublikowano
ponieważ przetarł mi sie boczek

to musisz miec conajmniej 400tkm :one:

Opublikowano

Nie wiem co ktoś robił z tym autem wczesniej w szwajcarii ale ma wyprowadzone podłaczeni do laptopa a przetarcie bozka to chyba od wsiadania i wysiadania(KTOS USIAŁ DUŻO JEŻDZIć NA KRÓTKICH TRASACH) A przebieg mam oryginalny bo wraz z ksiazka serwisową jak kupywałem samochód i sprawdzałem w aso to ostatni przegląd w komuterze jest ten sam co w książce czyli 178 tyś. Sprawdzane było po numerze vin więc nie sadze za ma 400 tyś.

Opublikowano

nie napisales czy to skora czy materiał.Jasny szary?mialem obicie do fotela w ty kolorze tylko rok 96',faktura to centki,jodełka.Nie wiem czy mam,oddam za free.

Opublikowano

Mam materiał kolor obić jasny szary w takie cętki a boczki fotela tylko same szare bez centków. U mnie materiał na fotelu jest ok chodzi tylko o ten nieszczesny boczek, masz może taki materiał? :564: