paplanski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Może ktoś wie gdzie można kupic materiał na obicei fotela koloru jasnego, ponieważ przetarł mi sie boczek a nigdzie nie moge dostać tego materiału rónież tapicerzy są bezradni. Kolor tego materiału to jasny szary. Albo jakiegoś tapicera w lublinie lub okolicah który bedzie mial taki materiał.
Gość zdeniu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 z tego co się orientuję to nie kupisz tego nigdzie chyba ze dostaniesz gdzies cały fotel na szrocie lub w serwisie :621:
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 ponieważ przetarł mi sie boczek to musisz miec conajmniej 400tkm :one:
paplanski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2007 438zł za materiał do obicia fotela w aso....... :/ :| : :zly:
paplanski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nie wiem co ktoś robił z tym autem wczesniej w szwajcarii ale ma wyprowadzone podłaczeni do laptopa a przetarcie bozka to chyba od wsiadania i wysiadania(KTOS USIAŁ DUŻO JEŻDZIć NA KRÓTKICH TRASACH) A przebieg mam oryginalny bo wraz z ksiazka serwisową jak kupywałem samochód i sprawdzałem w aso to ostatni przegląd w komuterze jest ten sam co w książce czyli 178 tyś. Sprawdzane było po numerze vin więc nie sadze za ma 400 tyś.
SLOVIAN Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 nie napisales czy to skora czy materiał.Jasny szary?mialem obicie do fotela w ty kolorze tylko rok 96',faktura to centki,jodełka.Nie wiem czy mam,oddam za free.
paplanski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Mam materiał kolor obić jasny szary w takie cętki a boczki fotela tylko same szare bez centków. U mnie materiał na fotelu jest ok chodzi tylko o ten nieszczesny boczek, masz może taki materiał? :564:
Rekomendowane odpowiedzi