Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 Avant 2.0 TDI] Dziadkowóz w drewnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to głównie zasługą pseudo redaktorów z AS i Motoru

Zgodzę się z Tobą.

Druga sprawa jest taka, że ludzie chyba boją się automatu :facepalm: . Moi znajomi dziwią się że mi się jazda automatem podoba. Twierdzą, że by go nie kupili, a nie prowadzili!

Ja dziś innego bym nie kupił, tylko automat. ^_^

Opublikowano

Panowi multitronic jest jak dla mnie idealnym automatem. Sam takim jeżdzę i ostatnio pożyczyłem auto koledzy ktory ma insignie automat i był pod wrażeniem jak ta skrzynia chodzi zdecydowanie lepiej niż w insigni.

Opublikowano

manian bo ta skrzynia nie chodzi ona płynie :) w moim silniku 2.7 TDI nie wyobrazam sobie innej skrzyni. Nawet tiptronik chodzi gorzej :)

Opublikowano

Ja mialem a4 b6 z konca produkcji 2004r z silnikiem 2.5 tdi (tez juz poprawiony) wlasnie ze skrzynia multitronic , i o jej pracy rzeczywiscie nic zlego nie mozna powiedziec ,jest szybka ,fajnie zrzuca biegi ,cicha,ale awaryjnosc jej jest zbyt duza i dlatego ludzie jej nie chca ,a na dodatek gazet motoryzacyjne w tej kwestii nie pomagaja,podsycaja ten temat,i dlatego jest ciezko sprzedac takie auto.

Opublikowano

A ja właśnie moją dziś sprzedałem.

Ogłoszenie było opublikowane przez 1,5 tygodnia. Kupiec 300 km po nią jechał bo właśnie chciał koniecznie multitronic.

Na jutro też był zapowiedziany klient.

W sumie miałem 5 telefonów.

Opublikowano

To świetnie ze Ci się udało :)

Opublikowano

Dla zainteresowanych :) Auto wystawiam wkrótce na sprzedaż. Zachęcam do oględzin :)

Podreperowałem budżet, więc zaczynam polowanie na Audi B8 :D

Opublikowano

Dla zainteresowanych :) Auto wystawiam wkrótce na sprzedaż. Zachęcam do oględzin :)

Podreperowałem budżet, więc zaczynam polowanie na Audi B8 :D

B8... Ach [emoji869] <3 :)

Opublikowano

Właśnie B8 :) Moja nowa choroba...

Auto zostało wystawione, ciśnienia na sprzedaż nie ma, ale auto jest już na znanym portalu:

LINK