szymon_2304 Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Opublikowano 30 Maja 2015 Jest to głównie zasługą pseudo redaktorów z AS i Motoru Zgodzę się z Tobą. Druga sprawa jest taka, że ludzie chyba boją się automatu . Moi znajomi dziwią się że mi się jazda automatem podoba. Twierdzą, że by go nie kupili, a nie prowadzili! Ja dziś innego bym nie kupił, tylko automat.
manian Opublikowano 30 Maja 2015 Opublikowano 30 Maja 2015 Panowi multitronic jest jak dla mnie idealnym automatem. Sam takim jeżdzę i ostatnio pożyczyłem auto koledzy ktory ma insignie automat i był pod wrażeniem jak ta skrzynia chodzi zdecydowanie lepiej niż w insigni.
Pzwmichal Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 manian bo ta skrzynia nie chodzi ona płynie w moim silniku 2.7 TDI nie wyobrazam sobie innej skrzyni. Nawet tiptronik chodzi gorzej
instruktor83 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 Ja mialem a4 b6 z konca produkcji 2004r z silnikiem 2.5 tdi (tez juz poprawiony) wlasnie ze skrzynia multitronic , i o jej pracy rzeczywiscie nic zlego nie mozna powiedziec ,jest szybka ,fajnie zrzuca biegi ,cicha,ale awaryjnosc jej jest zbyt duza i dlatego ludzie jej nie chca ,a na dodatek gazet motoryzacyjne w tej kwestii nie pomagaja,podsycaja ten temat,i dlatego jest ciezko sprzedac takie auto.
manian Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 A ja właśnie moją dziś sprzedałem. Ogłoszenie było opublikowane przez 1,5 tygodnia. Kupiec 300 km po nią jechał bo właśnie chciał koniecznie multitronic. Na jutro też był zapowiedziany klient. W sumie miałem 5 telefonów.
szymon_2304 Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Opublikowano 10 Maja 2016 Dla zainteresowanych Auto wystawiam wkrótce na sprzedaż. Zachęcam do oględzin Podreperowałem budżet, więc zaczynam polowanie na Audi B8
muunv Opublikowano 10 Maja 2016 Opublikowano 10 Maja 2016 Dla zainteresowanych Auto wystawiam wkrótce na sprzedaż. Zachęcam do oględzin Podreperowałem budżet, więc zaczynam polowanie na Audi B8 B8... Ach [emoji869] <3
szymon_2304 Opublikowano 23 Maja 2016 Autor Opublikowano 23 Maja 2016 Właśnie B8 Moja nowa choroba... Auto zostało wystawione, ciśnienia na sprzedaż nie ma, ale auto jest już na znanym portalu: LINK
Rekomendowane odpowiedzi