Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaka dokładka... ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba na coś uważać kable wężyki czy cos z tym stylu ? Chce od dołu wkretami przekręcić czy może nity lepiej?

Opublikowano

najlepiej na śrubki z nakrętką i dużymi podkładkami. Jak przyczepisz na nity bądź na wkręty, to na bank zdarzy Ci się, że zapomnisz o dokładce podjeżdżając do krawężnika i po prostu wyrwiesz te nity lub wkręty. Ja miałem śruby z dużymi podkładkami i nic nie urwałem, tylko zdarzyło mi się to wygiąć.

Co do kabli i węży - ja u siebie bez spryskiwaczy lamp nie miałem tam nic wrażliwego. Zdejmij osłonę silnika od spodu i zobacz z latarką czy niczego tam nie masz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak tez bede musiał zrobić sprawdzę spryski są więc może ... oki wiec naj lepiej Śruby tak tez myślę zrobię

Moja dokladka jest w podkładzie i teraz mam dylemat czy w czarny mat ja pomalować czy pod kolor ma ktoś foto dokladki pod kolor tylko nie czarny:p

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Mam A4 avant 2005r. Zderzak mam normalny czy jest sens bez zderzaka od s-line dokupywac dokladke z cupry??? Jaka mniej wiecej jest cena tejze dokladki?

Opublikowano

ja tak mialem i wygladalo niezle. Za swoja nowke dalem ok 120zl

Opublikowano

ja tak mialem i wygladalo niezle. Za swoja nowke dalem ok 120zl

Ostatnio podrożały aktulanie w ASO coś około 170 zł ja tydzień temu po zniżkach płaciłem 132 zł

Opublikowano

Witam

Mam A4 avant 2005r. Zderzak mam normalny czy jest sens bez zderzaka od s-line dokupywac dokladke z cupry??? Jaka mniej wiecej jest cena tejze dokladki?

Oczywiście że jest sens. Zwykły zderzak wygląda wtedy "prawie" jak s-line :wink:

59996bcd2895.jpg

Opublikowano

Ja ostatnio w ASO Seata płaciłem 160zł za dokładkę a cena wyjściowa chyba 188zł. Podrożały bo niby kurs EUR bla bla bla.

W każdym razie dokładka wygląda ciekawie. Muszę się jeszcze zastanowić jak to przymocować żeby z jednej strony trzymało dobrze ale z drugiej nie aż tak mocno że jak się zahaczy to cały zderzak wyrwie... Wolę już żebo dokładka się połamała a zderzak został na swoim miejscu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Chyba jednak najlepsza opcja to lotka z CUPRY :)
Ja mocowałem solidnie na nitach (bodajze 40nitów)

Opublikowano
Ja mocowałem solidnie na nitach (bodajze 40nitów)

I jak tylko gdzieś zaryjesz dokładką to zrywasz cały zderzak. : )

Opublikowano

Ja dalem 10 i mam nadzieję, że będzie ok w razie czego... A i tak parkuje teraz zawsze tylem żeby do krawężnika przodem nie podjezdzac...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Opublikowano

Ja tak samo. Choć zamontowałem tak, że bardzo nie obniżyło prześwitu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, mam B7 sedan po lifcie Line Blue w S Line z USA, dokładkę z Cupry i dyfuzor maźnięty Plasti Dip'em ale czegoś mi brakuuje pod progami, ktoś mi podpowie gdzie dorwać takie hokeje jak na tych zdjeciach z tej strony...?

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/659890-B7-Front-Lip-and-Side-Skirt-Picture-Thread/page2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, mam B7 sedan po lifcie Line Blue w S Line z USA, dokładkę z Cupry i dyfuzor maźnięty Plasti Dip'em ale czegoś mi brakuuje pod progami, ktoś mi podpowie gdzie dorwać takie hokeje jak na tych zdjeciach z tej strony...?

http://www.audizine.com/forum/showthread.php/659890-B7-Front-Lip-and-Side-Skirt-Picture-Thread/page2

Proszę bardzo

http://tuningkingzshop.pl/pl/p/Splittery-boczne-progi-AUDI-A4-B7/30484

Opublikowano

Fajne, cena też ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Fajnie to wygląda, ale z ceną trochę przesadzili jak za dwie listwy progowe :P

Opublikowano
  • Autor

Jest tez alternatywa tansza ze kupuje sie cos takiego : https://pl.aliexpress.com/item/Universal-Car-Protector-Front-Bumper-Lip-Splitter-Body-Kit-Bumpers-Valance-Chin-Accessiories-High-Quality/32704952307.html?spm=2114.010208.8.38.j5DqWi

Widziałem na samochodzie dość ciekawie to wyglada no i podda sie przy krawęzniku :P