michal1.8tq Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Witam panowie potrzebuje pomocy w podlaczeniu nowego przelacznika ok szyb drzwi kierowcy a sprawa wyglada tak ze stary przelacznik byl na wieksza kostke i na 3 piny a nowy jest z mniejsza kostka i na 4 piny czy mozna to jakos odlaczyc zeby dzialalo jak powinno?? nikt nic?
wrclaguna Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 A mozesz fotke pokazac i róznice ? na pewno masz do B6 ?
michal1.8tq Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 do b6 po 2003 r. Foto dzisiaj ogarne to dodam. gdzies znalazlem ze ktos to podlaczal i bez problemu chodzilo ale nie moge nigdzie znalesc jak to zrobil...
Robero321 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) We wszystkich przełącznikach szyb tych pojedynczych po 2003 roku są inne wtyczki i trzeba przepinać piny ale w tym zespolonym od kierowcy powinna być ta sama wtyczka Edytowane 2 Maja 2015 przez Robero321
michal1.8tq Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 tylko ja to podlaczyc zespolic zeby latalo...
Robero321 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 ale potrzebujesz przepiać te pojedyncze od pasażerów ? czy zespolony od kierowcy ?
michal1.8tq Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Opublikowano 3 Maja 2015 tylko jeden od pasazera pojedynczy u kierowcy wszystko pasuje
Robero321 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 to trzeba było pisać od razu bo w pierwszym poście tak żeś napisał że wygląda na to że nie pasuje Ci ten od kierowcy. Tak jak pisałem wcześniej w 2003 roku zostały zmienione te przełączniki a właściwie wtyczka do nich i trzeba mieć to na uwadze kupując je. Jeśli masz z 2002 roku to masz te stare a przełączniki pewnie nowe musisz sam również się z tym borykałem bo sprzedawca z resztą tu mi przysłał oczywiście nie to co chciałem. Na forum masz rozwiązanie tego trzeba zmienić wtyczki instalacja i piny są te same różnica jest tylko we wtyczkach.
Dawcio1211 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam I sorki za taki odkop ale też mam problem z przelacznikami od szyb, mam Audi 2001r a kupiłem przełączniki z allegro i kostki nie pasowały, rozebralem całą kostkę przelozylem jeden brązowy kabelek z 5 pinu na 3 i przycisk działał, złożyłem wszystko ale niestety dziś się okazało że po włączeniu świateł przyciskiem można tylko otwierać szybę, zamknąć nie idzie, a po wyłączeniu świateł działa normalnie. Może mi ktoś coś podpowiedzieć czemu się tak dzieje? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi