Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Jakiś baran dla szpanu wsadził reflektory z lodami chińskie z mongoli i światła w nocy mijania świeca 3 M do przodu a długie jak normalne mijania ... Potrzebuje jakieś inne mogą być zwykłe reflektory bez ledow byle świeciły. Gdzie szukać w Wielkopolsce a moze ktoś z was ma . Tych reflektorów co sa teraz nie da się wyregulowac w rzaden sposób. Chce na chwile obecna reflektory jak najtańsze do jazdy chyba ze będą tanie i ładne . Za x czasu chcialbyM podziałać z autem lecz zanim to nastąpiło potrzebuje tanie sprawne reflektory Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Gość
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Szukaj używek dzielonych i po sprawie. Nie raz chłopaki robią swap na polifty i mozna wyrwac za dobrą kasę dzielone.
Gość Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 http://olx.pl/i2/oferta/lampa-audi-a4-b5-CID5-ID9ztiJ.html#:1316f2cf5eo takie reflektory chodzi ?
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Tak o takie. Możesz przy okazji bo w sumie i tak kazdy to robi szukać tych z polifta ale wtedy musisz lekko błotnik od wew strony poszlifować bo nie jest P&P. W sumie ja bym szukał z polifta bo za 100 dostaniesz lampe a zawsze to odmłodzi auto. Najtaniej bedzie kupić lampy jakie podałeś.
Gość Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 ja chcę inne reflektory tylko zanim wezmę się za kosmetyke auta muszę troche zawieszenie poprawić ^^ najpierw serduszko silniczek później sylwetka
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Słuchaj ale kupisz te lampy dasz 150zł a za 200-250 można mieć polifty czyli docelowo to co ładniejsze. Tak jak pisałem nie są P&P ale auto odmłodzisz. W warsztacie jest temat jak to zrobić. ....wybór jest Twój ja tylko podpowiadam
jacek70 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Faktycznie 100 różnicy a masz od razu to co chcesz(po małych przeróbkach) Szukaj poliftów.
Gość Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 z ledami ?? na wypasie a możecie jakiś link dać ??
wesz82 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Ledami???WTF??? Poliftowe lampy kolego z B5 :decayed:
Gość Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Już ogarnolem temat jak co wygląda za ile dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi