lukone Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Hej, mam kilka pytań: - czym się różnią progi w A4 / S4 / DTM / S-LINE? - jakie są numery w ASO dla poszczególnych wersji? - czy są gdzieś zdjęcia pokazujące różnice?
kamelus_ Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Seria, A4, S4, S-line to wszystko to samo tylko DTM sa inne.
C4NC3R Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Wszystko o pakiecie DTMhttp://a4-klub.pl/index.php?/topic/84370-all-b7-a4-dtm-edition/
albert224 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Czy jest możliwość wymiany plastikowych progów na takie w kolorze nadwozia? Gdzieś na forum widziałem że ktoś pomalował je w kolor nadwozia ,ale na zdjeciach było to słabo widoczne czy widac różnice.
turzol Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Czy jest możliwość wymiany plastikowych progów na takie w kolorze nadwozia? Gdzieś na forum widziałem że ktoś pomalował je w kolor nadwozia ,ale na zdjeciach było to słabo widoczne czy widac różnice. Jest taka możliwość, u siebie wymieniałem progi szare na lakierowane w kolor mojego nadwozia. Operacja jest bardzo prosta.
albert224 Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Sam to ogarnołeś czy zleciłeś komuś? Cięzko ci było znaleźć wszystkie zamienniki w dobrym stanie? Jaki calkowity koszt ?
C4NC3R Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Ja swoje progi malowalem w kolor. Operacja zdjęcia progów bardzo łatwa, tylko zatrzaski w maskownicach się połamały i trzeba dokupić w aso. Jak znajdziesz progi w kolorze to bierz, jak nie to maluj swoje Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
lukone Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Opublikowano 25 Maja 2015 Ja swoje progi malowalem w kolor. Operacja zdjęcia progów bardzo łatwa, tylko zatrzaski w maskownicach się połamały i trzeba dokupić w aso. Jak znajdziesz progi w kolorze to bierz, jak nie to maluj swoje Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 możesz wskazać na poniższym rysunku które zatrzaski tak łatwo się połamały i trzeba je kupić?
C4NC3R Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Sorki że tak późno odpowiadam. To co jest zaznaczone na rysunku numerem 13 - ten długi plastikNIe wiem do czego ma słuzyć numerek 15A(jakiś klej?) ale warto też mieć pod ręką taśmę dwustronną aby dokleić(tak jak jest to w ori) ten krótki kawałek progu( chyba to jest 14) Edytowane 7 Czerwca 2015 przez C4NC3R
lukone Opublikowano 1 Września 2015 Autor Opublikowano 1 Września 2015 dzięki za odpowiedź, właśnie kupiłem te listwy w ASO - za dwie łącznie wyszło 93.06 zł
Rekomendowane odpowiedzi