Timek Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Witam gdy wlacze zapłon pojawia się komunikat jak w tytule - " service in 2000 km " co to może oznaczać?
djmesiu Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Że masz wymienić olej i filtry za 2000 tys km. Taki przegląd.
Joziek79 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Że przegląd się zbliża, czyli serwis Jeśli robisz wymiany u jakiegoś ziutka w garażu to pewnie nie kasuje powiadomienia. W niektórych autach można usunąć komunikat za pomocą kombinacji przycisków, nie wiem jak w Twoim, musisz poszukać. Na pewno wystarczy Vag i skasujesz inspekcje.
cabanmat Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Nie jest to jakiś pomiar "lepkości" oleju tylko po prostu, komputer odlicza km od ostatniego serwisu gdy zresetowałeś servis
Joziek79 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Nie jest to jakiś pomiar "lepkości" oleju tylko po prostu, komputer odlicza km od ostatniego serwisu gdy zresetowałeś servis Dokładnie, jeżeli wymieniasz gdzieś w garażu to często tylko wymienią a nie skasują, dlatego inspekcja zapali się a według licznika jeszcze można kuuupe km. zrobić
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 w twoim aucie zapewne bedzie podobnie bo ja u siebie mam podobny silnik i ten sam rok i u mnie mozna skasować vafiem jak i kombinacją taka jak na filmie poniżej
wojtek20DW Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 także skasuj w vagu i będzie git zakładka funkcje specjalne i inspekcja
Rekomendowane odpowiedzi