wypor Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Ekran działa, ale nieco miga przy zmianie ustawienia. Do wymiany na pewno jest taśma. Problem w tym, że bladego pojęcia nie mam, gdzie coś takiego można dostać. Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Chcę robić sam, bo nie wydaje mi się to być wielką filozofią. Macie jakieś pomysły? Edytowane 2 Maja 2015 przez wypor
slavo0505 Opublikowano 5 Maja 2015 Opublikowano 5 Maja 2015 mialem to samo , tasma na 100% z rozebraniem nie ma problemu latwo jest. tasme mialem z drugiego zestawu na szczęście takze musle ze musisz szukac w jakichś zlomach
wypor Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Opublikowano 6 Maja 2015 mialem to samo , tasma na 100% z rozebraniem nie ma problemu latwo jest. tasme mialem z drugiego zestawu na szczęście takze musle ze musisz szukac w jakichś zlomach Bo nówki części w jakimś elektronicznym nie da się kupić?
wypor Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 Taśma była okej. Bo prostu nie była odpowiednio dociśnięta. Rozmontowałem, wyczyściłem i hula jak nówka. Dla laika to góra 20 min roboty. Polecam wątek: https://www.ifixit.com/Guide/Disassembling+Audi+Navigation+Plus+unit/12405
Rekomendowane odpowiedzi