Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Vs Red Quattro By Fela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Hiper napisał:

O kuźwa , to nie mało ?

Perła ? 

Lakier na bazie candy. Łącznie 12 warst

Opublikowano

Chyba sobie odpuszczę, ale robi mega robotę , tylko w cenie tego lakieru pomaluje swój w Ori kolor i jeszcze mi zostanie na swapa ?

Opublikowano

Z Twojego opisu profilu? Ostatnio było 2.7bit w przedlifcie za 12k chyba jak dobrze pamiętam na sprzedaż. Nie będę się kłócił czy jest warta, czy nie bo chyba czas zweryfikował, bo z tego co pamiętam to już pare miesięcy temu próbowałeś sprzedać. Ja zamiast grzebać w tym, zaczałbym rzeźbić polifta, chyba że zdecydowałeś się na dożywocie auta no to good luck

Opublikowano

Każdy robi z autem to co lubi moim zdanie , ja mam przedlifta z pierwszego roku produkcji , którego też zostawiam na zawsze , tym bardziej że już się kwalifikuje jako zabytek .

Opublikowano
  • Autor

Ja raczej z tym autem nigdy się nie rozstanę, ale że je wystawiam na sprzedaż broni tylko po to żeby sprawdzić zainteresowanie . Możliwe że że jak by trafił się konkretny kupiec to za odpowiednią cenę bym ją sprzedał i było kilka chętnych ale do niczego nie doszło :) . Więc plany i mody są dalej i będą.

Opublikowano
2 godziny temu, Fela napisał:

Skąd Ty wyrwałeś że to ośka? Jest quattro i będzie. Jeśli chodzi o heble no to chyba wiadomo że czym więcej mocy tym lepsze hamulce. A co do ceny no to chyba nie muszę mówić czemu taka i wydają mi się że jest warta tyle i bez względu na to że to przedlift. Od polifta różni się tylko klamkami na drzwiach. No spoko i jest starsza.

To akurat najmniejistotna róznica :)

Nie wiem czy widziałeś, ale powstała kopia Twojego pomysłu z dołem Cabrio w kolorze niebieskim na LPU i w dodatku już od jakiegos czasu jeździ

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Kowi87 napisał:

To akurat najmniejistotna róznica :)

Nie wiem czy widziałeś, ale powstała kopia Twojego pomysłu z dołem Cabrio w kolorze niebieskim na LPU i w dodatku już od jakiegos czasu jeździ

Tak widziałem. Ale to jest niestety nieuniknione. Ja niestety długo czekałem na lakiernika

Opublikowano
21 minut temu, Fela napisał:

Tak widziałem. Ale to jest niestety nieuniknione. Ja niestety długo czekałem na lakiernika

Bardzo długo

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dawno nić sie tu nie działo może czas rzeby coś napisać :D zaczne od felg . pojechały do Kickstera lecz wróciły. raczej mu sie nie spodobały :D Padła decyzja o zamianie na inne Oems Ifg17 19 4x8,5j .. ( chyba za wąskie) ?

86575144ed0c381cmed.jpg

0f2ae5afc5b4b6b8med.jpg

Komora silniką została polakierowana w bialą perłe. i podrazu prezentuje sie to lepiej :D

837c4dfd54feae86med.jpg

7d0f7d62c2247343med.jpg

02cc25ae392bd542med.jpg

i pomału kompletuje graty na swap :)

2cf2c52abfcfd964med.jpg

5c6b4c0a95e4493dmed.jpg

I Najważniejsze . serduszko z s4 B5 seryjnie 265 koni obecnie po mapie na 325. colosci dopełni wydech przelot . i zastanawiam sie nad 2.75 ,a 3cale. moze uda sie scisnąć jakąs przepustnice :D
juz nidługo bedzie pierwsze odpalenie :D
501c5e6d8031209dmed.jpg

5dc116126f15135emed.jpg

Calość możecie obserwować na  FaceBooku lub kanale Youtube ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://www.facebook.com/AudiByFela/
https://www.youtube.com/channel/UCqdgE_40LjR7f4Nu2E4yIZA?view_as=subscriber

Edytowane przez Fela

Opublikowano

Szczerze powiem tobie szkoda było ładować kasy w przedlifta. Mogłeś sprzedać tego, i kupić albo s4 lub b5 w pakiecie s4 i do tego wsadzić 2.7

Będziesz musiał z 10lat tym jeździć jeszcze żeby dostać z 18tysiecy ? ludzie ciężko podchodzą jak słyszą swap 

Ale ogólnie auto prezentuje się ciekawie, jedynie to bym felgi 18 zakupił, heble przód 345 a tył 330 czy ile tam można zrobić ?

Opublikowano
  • Autor

s4 seryjnie wychodziły z 2.7biturbo wiec po miałbym wkladać do niego 2.7 ? po za tym po co mi s4 skoro mam a4 z tym samym silnikiem co w s4 i bodykit wyrózniający sie z tłumu + lakier ktory nie znajdziesz na zadnej a4( przynajmniej nie widzialem takiej) ? do tego mam całe wnętrze z polifta . wiec nie widze sensu kupowania S4 tylko po zeby mieć napisane w dowodzie ze to (S4)

Auta raczej nigdy nie sprzedam, nie zamierzam i nie zamierzałem ,Ten post na Facebooku był dla Lipy :P

Opublikowano

Chodziło mi że do A4 możesz wsadzić 2.7 z pakietem s?, mniejsza o to. No kolor to kwestia gustu, chociaż przyznam że nie spotkałem w tym kolorze auta.

Opublikowano

I nie spotkasz drugiego takiego ;)