Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Silver Vs Red Quattro By Fela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jak cos z omegi b daj dane to Ci wysle

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

dawno nic Tu sie nie działo audi stoi pod domem i czeka na wymiane pompy oleju cisnie nie rozgrzanym silniku to 0.75 bara :(

Przedni zderzak powoli sie spawa a wnetrze juz złozone niestety nie mam fotek z całośći :)

I moge sie pochwalić ,ale w tym tygodniu zdałem wkońcu prawo jazdy :P

ponizej pare fotek

0a8f3d803ab0c3b9m.jpg 40bd477faf549389m.jpg 82e330dc7d097d25m.jpg 0bdaf01890bce56dm.jpg

Opublikowano

Działaj tam działaj :) Pamiętam jak bardzo chciałem a4 b5 w momencie jak zdawałem prawo jazdy :grin: Tyle fajnych znalazłem a niestety dopiero 4 lata po tym jak zdałem mogłem sobie na to pozwolić..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Zderzak przedni skończony zastanawiam sie jeszcze nad zaspawaniem tych dolnych kratek .. co myslicie ?

Pompa oleju wymieniona i Niunia śmigała, aż do wczoraj .Gwint daje Sie wie znaki prawy przegub sie posypał jak koks na imprezie u Popka 'króla Albani' xd :D

48e78304024576c3med.jpg

Edytowane przez Fela

Opublikowano

Ja bym nie spawał bo zacznie się robić biednie z przodu ;) Swoją drogą, może na focie po prostu nie widać ale nie będzie sprysków?

Opublikowano
  • Autor

spryski mozna zalozyć nawet po lakierowaniu.. nie ma xenonu wiec mi nie potrzebny.. moze w przyszłosci załoze poliftowe lampy i wtedy coś sie pomyśli :)

Opublikowano

spryski mozna zalozyć nawet po lakierowaniu.. nie ma xenonu wiec mi nie potrzebny.. moze w przyszłosci załoze poliftowe lampy i wtedy coś sie pomyśli :)

Ja bym połączył kratki z dokładki z tymi w zderzaku i było by coś nowego.

Opublikowano

Fotkę byś ogarnąć jakąś lepsza;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
  • Autor

Myslałęm o tym ale nie wiem skąd wziąść takie kratki i z czego dorobić :)

sorry robione kalkulatorem :D

PS. wczoraj przymierzyłem felge kolegi 18r 8j i zastanawiam sie nad jej zakupem... przy okazji odkryłem ze lewy przegub tez jest do wymiany :(

39035cf38a967492med.jpg

Opublikowano

Myslałęm o tym ale nie wiem skąd wziąść takie kratki i z czego dorobić :)

sorry robione kalkulatorem :D

PS. wczoraj przymierzyłem felge kolegi 18r 8j i zastanawiam sie nad jej zakupem... przy okazji odkryłem ze lewy przegub tez jest do wymiany :(

39035cf38a967492med.jpg

Użyj do tego plastiku plaster miodu na Allegro jest :) wypełni dziurę po kratce.

Opublikowano
  • Autor

Użyj do tego plastiku plaster miodu na Allegro jest :) wypełni dziurę po kratce.

nie wiem czy to nie zaleci wiejskim tuningiem :) wole oryginalne kratki lub wymyśleć coś oryginalnego :)

Edytowane przez Fela

Opublikowano

nie wiem czy to nie zaleci wiejskim tuningiem :) wole oryginalne kratki lub wymyśleć coś oryginalnego :)

Kiedyś był taki projekt na forum i wszyscy chwalili.

A ten plaster miodu wygląda jak RS do tego grill fake RS i będzie ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

przeguby wymienione , wymieniłem tez klocki i tarcze z Firmy ATE bo myslalem ze piszcza mi hamulce w lewym przednim kole lub w tej okolicy i to sie dzieje jak dojezdam na biegu bez (gazu) np do skrzyżowania.Wkurza mnie to bardzo i pisk jest dość glosny jak dojezdam na (luzie) to nic nie słychać moze mi ktoś powiedzieć co to moze być ??

1463087905-500-x-500px-13180831_93638501

Opublikowano

przeguby wymienione , wymieniłem tez klocki i tarcze z Firmy ATE bo myslalem ze piszcza mi hamulce w lewym przednim kole lub w tej okolicy i to sie dzieje jak dojezdam na biegu bez (gazu) np do skrzyżowania.Wkurza mnie to bardzo i pisk jest dość glosny jak dojezdam na (luzie) to nic nie słychać moze mi ktoś powiedzieć co to moze być ??

moim zdaniem nie ma nic brzydszego, niż zrobić zderzak na gładko i podczepić niżej tablice :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

tak wiem ,że to grzech ale niedługo poleci blacha za szybe :)

Opublikowano

moim zdaniem nie ma nic brzydszego, niż zrobić zderzak na gładko i podczepić niżej tablice :thumbdown:

+1

Opublikowano

+1

ale niedługo poleci blacha za szybe :)

To również nie najlepszy pomysł :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

wiem ze najlepiej mogło by nie być jej w ogole no, ale gdzieś musi być.

Opublikowano

kolego co do pisku to twoje heble piszczą bo mam taki sam zestaw i teraz żałuję tego że go założyłem przereklamowane hample te ATE polskie tarcze MIKODA dużo lepsze

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ale przed wymiana tez mi tak piszczało , może to być łożysko na sprzęgle ?

Wpadło nowe Kółko 19 8,5 ET 43

Zrobila sie koza ,trzeba krecić gwintem ,kupić dystane i pomyslec nad jakimś rolowaniem nadkoli :)

3e5e170b34596c2fmed.jpg