radoslaw.cisz Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 Witam Panowie, ma problem z ustaleniem numeru zamiennika lewej poduszki pod silnikiem. Czy ktoś może zerknąć w etkę czy to jest do mojego audika ? nr oryg 8E0199379Dnr febi 22958 Pozdrawiam i z góry dzięki !
Destro Opublikowano 6 Maja 2015 Opublikowano 6 Maja 2015 (edytowane) Ja również sie przyłącze z pytaniem. Czy do audi a4 b6 1.8T Q BFB pasuje poduszka pod skrzynie np od 1.9 lub innych ? I czy mieli byście numer tej poduszki ? EDIT poczytałem troche na necie, poszukałem na allegro i wychodzi ze pod skrzynie nie ma specjalnie poduchy do tego silnika. Czy ta bedzie dobra (skrzynia 6 biegowa) http://allegro.pl/lemforder-poduszka-skrzyni-biegow-audi-a4-b6-b7-i5254995897.html ? Edytowane 6 Maja 2015 przez Destro
ancymonek77 Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Ja również sie przyłącze z pytaniem. Czy do audi a4 b6 1.8T Q BFB pasuje poduszka pod skrzynie np od 1.9 lub innych ? I czy mieli byście numer tej poduszki ? EDIT poczytałem troche na necie, poszukałem na allegro i wychodzi ze pod skrzynie nie ma specjalnie poduchy do tego silnika. Czy ta bedzie dobra (skrzynia 6 biegowa) http://allegro.pl/lemforder-poduszka-skrzyni-biegow-audi-a4-b6-b7-i5254995897.html ? Podaj jaka skrzynia automat czy manual 6 biegow i symbol skrzyni jaki masz Witam Panowie, ma problem z ustaleniem numeru zamiennika lewej poduszki pod silnikiem. Czy ktoś może zerknąć w etkę czy to jest do mojego audika ? nr oryg 8E0199379D nr febi 22958 Pozdrawiam i z góry dzięki ! Podaj rok auta jaki silnik symbol silnika Witam Panowie, ma problem z ustaleniem numeru zamiennika lewej poduszki pod silnikiem. Czy ktoś może zerknąć w etkę czy to jest do mojego audika ? nr oryg 8E0199379D nr febi 22958 Pozdrawiam i z góry dzięki ! Poduszka gumowo-olejowa silnika lewa strona nr org. 8E0199379BG nr.FEBI 32033
Rekomendowane odpowiedzi