Koralgol Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Mega szacun, bo pracy na pewno dużo, ale efekt jest!
herman85 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2015 dzięki Koralgol w przerwie świątecznej szukuje sie do korekcji lakieru a w nowym roku zabieram sie za karbony na tylną klape dojdzie fajny znaczek dope
Lorence Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 zastosowałem inne worki niż ostatnio i to był strzał w stope... możesz napisać których worków używasz ??
herman85 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2016 to są worki od lokalnego dostawcy cięte z belki na metry, nie znam producenta ale możesz każde inne dać ale nie za twarde
lumberjack Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Witam pięknie Ci to wyszło ale mam pytanie, chciałem się sam za to zabrać, ale naczytałem się w internecie że to bardzo szkodliwe... stosowałeś jakieś specjalne maski? pozdrawiam
herman85 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2016 Witam pięknie Ci to wyszło ale mam pytanie, chciałem się sam za to zabrać, ale naczytałem się w internecie że to bardzo szkodliwe... stosowałeś jakieś specjalne maski? pozdrawiam hej, jak mówią w mojej branży safety first więc maska i dobre wietrzenie pomieszczenia nie zaszkodzi ta żywica którą ja używałem aż tak nie śmierdziała, każda firma która sprzedaje włókno węglowe Ci coś doradzi odpowiedniego pozdrawiam Marcin
herman85 Opublikowano 7 Września 2016 Autor Opublikowano 7 Września 2016 witam ponownie, przyszedł czas na dekor przy konsoli środkowej tak da się bez pompy, niestety na ten element metoda z pompą próżniową się nie sprawdziła i po prostu nałożyłem włókno na dekor i zalałem go żywicą następnie nałożyłem lakier:
Pigmej44 Opublikowano 11 Lutego 2017 Opublikowano 11 Lutego 2017 nie chciał byś zrobić takiej usługi?
herman85 Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Opublikowano 17 Lutego 2017 nie mam teraz kompletnie czasu, jeszcze nawet swojego elementu konsoli nie dokończyłem (zostały ostatnie szlify i polerka) polecam pobawić się samemu
bubson22 Opublikowano 23 Lutego 2017 Opublikowano 23 Lutego 2017 a jak myslisz jakby koncowa faze zakonczyc pomalowaniem lakierem bezbarwnym...
herman85 Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 tak właśnie robie, bezbawny dwuskładnikowy lakier w paru warstwach na koniec i polerowanie
dembu19 Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Dnia 10.03.2017 o 20:23, herman85 napisał: tak właśnie robie, bezbawny dwuskładnikowy lakier w paru warstwach na koniec i polerowanie Wygląda to czadersko.
reikeb Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Mega opcja, ostatnio sam nad takim czymś myślałem i zastanawiałem się czy ktoś próbował
Rekomendowane odpowiedzi