Patryczekk Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Dzien dobry. Mam problem z wspomaganiem kierownicy wymieniłem już weża od wspomagania do zbiorniczka ale nadal zbieraja sie bańki w zbiorniku czy to jest przejechane 5km czy 100km, co może być tym problemem? Dodam że też ucieka mi płyn a nie mogę znaleźć tej małej dziurki
misiek95 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 w zbiorniczku jest takie sitko. sprawdź czy siedzi dobrze na miejscu
michcio28810 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 może wyciek jest z maglownicy,pod osłonami gumowymi
Al@n Opublikowano 14 Maja 2015 Opublikowano 14 Maja 2015 pewnie magiel puszcza na uszczelniaczch i sie poci pod osłonami gumowymi
Patryczekk Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Patrzone wycieków nie ma, jak pojezdzi sie troche to nawet przy skretach traci moc jak by tego płynu nie dostawał ?
Patryczekk Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 A to sitko też może być przyczyna? Tego jeszcze nie sprawdziłem
Lukasz_N Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Tak jak koledzy piszą wyżej: sprawdź sitko. Przerabiałem temat. U mnie wyskoczyło z mocowania i w zbiorniczku robiła się fontanna, a pompa zaczęła wyć niemiłosiernie. Po wciśnięciu sitka na swoje miejsce nastała cisza i wspomaganie zaczęło pracować jak należy.
wesz82 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Polecam na przyszłość dać trochę kropelki i mamy sitko na stałe zamontowane
Patryczekk Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Trafiliśmy wszystko by sie z tym sitkiem zgadzało ale teraz co dalej Czyli jak najprosciej przymocowac to sitko ? Wymiana jak ma wygladać . Edytowane 19 Maja 2015 przez Patryczekk
wesz82 Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Najpierw sprawdź czy sitko lata. Jak tak to zbiorniczek do reki i czyścisz go PB na błysk wraz z sitkiem potem odtłuszczasz i kleisz sitko na kropelke. Sitko powinno byc po prawej stronie zbiorniczka w poziomie,jak patrzysz z góry, Jak nie wiesz jak ma isc to przymierz dobrze przed przyklejeniem Polecam zrobić od razu wymiane płynu na LHM plus lub ori z ASO.
Rekomendowane odpowiedzi