piotrzaba5 Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Witam. Wczoraj pojawił mi się mały problem. Zanikło podświetlenie lewej matrycy klimatronika. Wyświetlacz wyświetla normalnie temperaturę i inne dziadostwa, ale jest brak oświetlenia. Z prawej strony jest wszystko ok. Klimatronik mam oczywiście przedliftowy. Podpowie ktoś co może być przyczyną?
Ossek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 Przepaliła się żaróweczka. Wymień i po problemie
piotrzaba5 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Opublikowano 10 Maja 2015 A tam jest tylko jedna żaróweczka, czy więcej?
Ossek Opublikowano 10 Maja 2015 Opublikowano 10 Maja 2015 W sumie są 4: 2 na dwa ekrany i po 2 na oświetlenie przycisków po obu stronach. Nie pamiętam tylko, jaka tam była moc - na pewno 1,2 lub 2,1W. Możesz od razu wymienić komplet, to nie będziesz musiał znowu się bawić, jak padnie kolejna.
piotrzaba5 Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 W sumie są 4: 2 na dwa ekrany i po 2 na oświetlenie przycisków po obu stronach. Nie pamiętam tylko, jaka tam była moc - na pewno 1,2 lub 2,1W. Możesz od razu wymienić komplet, to nie będziesz musiał znowu się bawić, jak padnie kolejna. Na pewno jest 1,2w. Tylko, że jak są 2 to raczej 2 na raz się nie spaliły. Idę rozbiorę i zobaczę, bo inaczej się nie dowiem
Ossek Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Po jednej na każdy ekran - to miałem na myśli
quattro87 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 WitamU mnie ten sam problem z podświetleniem.To są zwykłe żarówki 1,2W? mają jakieś oznaczenie? Bo jak pytałem w "serwisie" to powiedzieli że są różne.Jeszcze nie rozbierałem panelu, a chciałem kupić bez żarówki w ręku
Tyber Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Siemanko.Ja mam panel z Polifta i dziala mi tylko wyswietlacz i podswietlenie foteli.Reszta sie nie swieci. Rozebralem to i nie widze tam zadnych zarowek :/ Co robic?
Rekomendowane odpowiedzi