Mesiah Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Witam. Jako, że regeneracja lamp to nie taki prosty zabieg i różne firmy nakładają różnej jakości powłokę na odbłyśniki szukam zaufanego zakładu który to zrobi porządnie. Może znacie kogoś?
sk8rudex Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Ostatnio sam się tym interesowałem, ponieważ rozklejałem lampy i przy okazji chciałem zregenerować odbłyśniki, ale okazały się w porządku.. Pisałem do hidretrofit.pl i za dwa odbłyśniki krzyknęli 140zł (za zdemontowane już odbłyśniki). Przeglądając ich projekty wygląda to nieźle i ludzie w komentarzach nie narzekają.. Mają też fejsa, możesz tam poczytać o nich..
Mesiah Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Zawsze to coś. Moje są już zdemontowane także układ podobny. Same soczewki są przejrzyste i szkło nie jest mleczne więc chyba warto regenerować.
pioteres Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Daj to do Piekar Śląskich. Ja juz 4 rok jeżdżę w xenonach i wszystko ok.
Mesiah Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Ile płaciłeś? To sprawa drugorzędna ale warto wiedzieć. To ten zakład?: http://www.regeneracja-reflektorow.pl/ Edytowane 11 Maja 2015 przez Mesiah
Rekomendowane odpowiedzi