eaglent Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Witam,jak w temacie nie mam wielu informacji na temat tego wzmacniacza ale mam pytanie, czy da się go zmostować? ma 4x40w i jego "wnętrzności" wyglądają tak:
Tom A4 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 z tego co poznaję to gelhard indy 160 i nie ma on możliwości mostkowania
eaglent Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Tak zgadza się, to owy wzmak, tzn on juz ma fabrycznie zmostkowane 4 kanały tak?
Tom A4 Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 nie jest to zwykły wzmacniacz do napędzania tylko czterech głośników ,a wzmacniacz z możliwością mostkowania to wzmacniacz w którym możemy z dwóch kanałów zrobić jeden żeby napędzać np tubę czyli 2+2= mostek no i można zrobić tak 2 głośniki plus sub na 2 wyjściach, a ten to zwykły czterokanałowy wzmacniacz.
eaglent Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Kurde szkoda, w kazdym razie dzieki za odpowiedź, no i nawiasem mówiąc mam pod niego tube podpiętą plus filtr dolno przepustowy i gra całkiem całkiem.
Rekomendowane odpowiedzi