Veiru Opublikowano 27 Czerwca 2017 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Nie pasuje kolego. Musiałbyś cały zderzak wymienić.
Patrykjagoda Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Hej ma ktoś z was na a4 b8 taki o to dyfuzor i wyslalby parę fotek bo myślę nad zakupem takiego
Patrykjagoda Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 Potrzebuje zdjęć z różnych ujęć bo na tej fotce wygląda ale kto wie jak z innych
dzinek5 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Ja mialem wczesniej taki dyfuzorprzed zmiana zderzaka na sline. Jakosc bardzo srednia i do tego ciezko bylo z idealnym dopasowaniem. Trzeba bylo srubkami od srodka zderzaka dobrze podociagac. Nie wygladalo to idealnie ale tez nienajgorzej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bladzio1 Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 W dniu 2.07.2017 o 17:57, Patrykjagoda napisał: Hej ma ktoś z was na a4 b8 taki o to dyfuzor i wyslalby parę fotek bo myślę nad zakupem takiego Ja taki zakupiłem na Allegro i mam już zamontowany na aucie. Według mnie jakość OK i pasuje idealnie w miejsce standardowego. Oczywiście trzeba się trochę namęczyć żeby go wpasować ale nie trzeba żadnych dodatkowych mocowań.
Patrykjagoda Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Pokaż foto jeśli możesz parę:)
GrzegorzSi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Witam ? posiadka ktoś taki dyfuzor i mógłby sie wypowiedzieć jak to wyglada i pasuje ? ? albo polecić jakiś innym ? Zderzak nie s-sline niestety Dyfuzor Edytowane 21 Stycznia 2018 przez GrzegorzSi
Racestar Opublikowano 26 Stycznia 2018 Opublikowano 26 Stycznia 2018 ktoś montował taki dyfuzor ? faktycznie pasuje idealnie ? może ktoś ma do sprzedania jakiś niepotrzebny do zwykłego zderzaka przedliftowego ? http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-dyfuzor-tylni-sline-spoiler-i7146717112.html#thumb/4
Opdamiano87 Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Dopinam się Szukam dyfuzora dokladki na tyl Audi a4 b8 sedan po lifcie a komin po każdej stronie po jednym. 3.0 tdi
brasileiro25 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Panowie montował ktoś? Co myslicie? https://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-dyfuzor-tylni-sline-spoiler-i7530736732.html?utm_medium=LikeButton&utm_source=Facebook#aboutSeller
Gutowski Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 ja zastanawiam się nad takim:https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-spoiler-dyfuzor-zderzaka-top-design-7697434651 myślę zakupić w tym miesiącu. Mam jeszcze pytanie czy dyfuzor w zderzaku zwykłym jest taki sam w avancie jak i w sedanie? Jest też jeden dyfuzor na allegro i gość twierdzi, że pasuje tylko do avanta, nie pasuje do sedana. Pozdrawiam
MaciekPL Opublikowano 2 Grudnia 2018 Opublikowano 2 Grudnia 2018 6 godzin temu, Gutowski napisał: ja zastanawiam się nad takim:https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-spoiler-dyfuzor-zderzaka-top-design-7697434651 myślę zakupić w tym miesiącu. Mam jeszcze pytanie czy dyfuzor w zderzaku zwykłym jest taki sam w avancie jak i w sedanie? Jest też jeden dyfuzor na allegro i gość twierdzi, że pasuje tylko do avanta, nie pasuje do sedana. Pozdrawiam Tak dyfuzor jest taki sam dla wersji sedan i Avant. Przemyśl to dobrze, 400zl za taki szajs to sporo. Za te pieniądze idzie wyrwac zderzak kompletny ori. Najlepiej od razu z lifta wrzuć i będzie o wiele inaczej
GrzegorzSi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 14 godzin temu, MaciekPL napisał: Tak dyfuzor jest taki sam dla wersji sedan i Avant. Przemyśl to dobrze, 400zl za taki szajs to sporo. Za te pieniądze idzie wyrwac zderzak kompletny ori. Najlepiej od razu z lifta wrzuć i będzie o wiele inaczej Ale s-linę ? Bo zapewne chodzi o samo dokładkę która znacznie ładniej wyglada i zakładając zderzak od lifta trzeba odrazu tez lampy wymieniać tak ?
MaciekPL Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Godzinę temu, GrzegorzSi napisał: Ale s-linę ? Bo zapewne chodzi o samo dokładkę która znacznie ładniej wyglada i zakładając zderzak od lifta trzeba odrazu tez lampy wymieniać tak ? Tak ta dokładka która kolega pokazuje to jest do zwykłego zderzaka nie s line. Zakładając zderzak lifta do przedlifta lampy zostają nie trzeba ich zmieniać. Tak samo zaczepy zostają stare.
GrzegorzSi Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 O widzisz mysalem ze trzeba zmieniać tez lampy ?
MaciekPL Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 2 godziny temu, GrzegorzSi napisał: O widzisz mysalem ze trzeba zmieniać tez lampy ? Nie nie wszystko pasuje. Więc wydaje mi się że lepiej od razu kupić taki zderzak niż bawić się w jakieś dodkladki do zwykłego zderzaka. To nawet nie wyglada.
hdyexy Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 wszystko pasuje ale może w avancie, w sedanie mieszanie przed i polift nie przejdzie, nie będzie dobrego spasowania 1
Rayy Opublikowano 19 Lutego 2020 Opublikowano 19 Lutego 2020 Czy ktoś bawił się w dyfuzory z allegro do zwykłego zderzaka i może podzielić się opinią? Mam na myśli coś takiego: AUDI A4 B8 Sedan Kombi Avant 2007-2011 Dyfuzor 8707099572 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 349 zł - AUDI A4 B8 Sedan Kombi Avant... Na zdjęciu nie wygląda źle.
Rekomendowane odpowiedzi