Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dyfuzor tylnego zderzaka - non S LINE - ma ktoś ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pasuje kolego. Musiałbyś cały zderzak wymienić.

Opublikowano

Hej ma ktoś z was na a4 b8 taki o to dyfuzor i wyslalby parę fotek bo myślę nad zakupem takiego 

MD-3987_20141029110036_6078610ba6e0bc57.jpg

Opublikowano

Potrzebuje zdjęć z różnych ujęć bo na tej fotce wygląda  ale kto wie jak z innych

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja mialem wczesniej taki dyfuzorprzed zmiana zderzaka na sline. Jakosc bardzo srednia i do tego ciezko bylo z idealnym dopasowaniem. Trzeba bylo srubkami od srodka zderzaka dobrze podociagac. Nie wygladalo to idealnie ale tez nienajgorzej.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 2.07.2017 o 17:57, Patrykjagoda napisał:

Hej ma ktoś z was na a4 b8 taki o to dyfuzor i wyslalby parę fotek bo myślę nad zakupem takiego 

MD-3987_20141029110036_6078610ba6e0bc57.jpg

Ja taki zakupiłem na Allegro i mam już zamontowany na aucie. Według mnie jakość OK i pasuje idealnie w miejsce standardowego. Oczywiście trzeba się trochę namęczyć żeby go wpasować ale nie trzeba żadnych dodatkowych mocowań. 

Opublikowano

Pokaż foto jeśli możesz parę:) 

Opublikowano

Foto i dawaj aukcje

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ?

posiadka ktoś taki dyfuzor i mógłby sie wypowiedzieć jak to wyglada i pasuje ? ? albo polecić jakiś innym ? Zderzak nie s-sline niestety 

Dyfuzor

Edytowane przez GrzegorzSi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I dalej nikt nic ? ?

Opublikowano

ktoś montował taki dyfuzor ? faktycznie pasuje idealnie ? może ktoś ma do sprzedania jakiś niepotrzebny do zwykłego zderzaka przedliftowego ?

http://allegro.pl/audi-a4-b8-8k-dyfuzor-tylni-sline-spoiler-i7146717112.html#thumb/4

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Dopinam się

Szukam dyfuzora dokladki na tyl

Audi a4 b8 sedan po lifcie a komin po każdej stronie po jednym. 3.0 tdi 

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja zastanawiam się nad takim:

https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-spoiler-dyfuzor-zderzaka-top-design-7697434651

myślę zakupić w tym miesiącu. Mam jeszcze pytanie czy dyfuzor w zderzaku zwykłym jest taki sam w avancie jak i w sedanie? 
Jest też jeden dyfuzor na allegro i gość twierdzi, że pasuje tylko do avanta, nie pasuje do sedana. Pozdrawiam

Opublikowano
6 godzin temu, Gutowski napisał:

ja zastanawiam się nad takim:

https://allegro.pl/oferta/audi-a4-b8-spoiler-dyfuzor-zderzaka-top-design-7697434651

myślę zakupić w tym miesiącu. Mam jeszcze pytanie czy dyfuzor w zderzaku zwykłym jest taki sam w avancie jak i w sedanie? 
Jest też jeden dyfuzor na allegro i gość twierdzi, że pasuje tylko do avanta, nie pasuje do sedana. Pozdrawiam

Tak dyfuzor jest taki sam dla wersji sedan i Avant. Przemyśl to dobrze, 400zl za taki szajs to sporo. Za te pieniądze idzie wyrwac zderzak kompletny ori. Najlepiej od razu z lifta wrzuć i będzie o wiele inaczej :)

Opublikowano
14 godzin temu, MaciekPL napisał:

Tak dyfuzor jest taki sam dla wersji sedan i Avant. Przemyśl to dobrze, 400zl za taki szajs to sporo. Za te pieniądze idzie wyrwac zderzak kompletny ori. Najlepiej od razu z lifta wrzuć i będzie o wiele inaczej :)

Ale s-linę ? Bo zapewne chodzi o samo dokładkę która znacznie ładniej wyglada ;)  i zakładając zderzak od lifta trzeba odrazu tez lampy wymieniać tak ?

Opublikowano
Godzinę temu, GrzegorzSi napisał:

Ale s-linę ? Bo zapewne chodzi o samo dokładkę która znacznie ładniej wyglada ;)  i zakładając zderzak od lifta trzeba odrazu tez lampy wymieniać tak ?

Tak ta dokładka która kolega pokazuje to jest do zwykłego zderzaka nie s line. Zakładając zderzak lifta do przedlifta lampy zostają nie trzeba ich zmieniać. Tak samo zaczepy zostają stare. 

Opublikowano

O widzisz mysalem ze trzeba zmieniać tez lampy ? 

Opublikowano
2 godziny temu, GrzegorzSi napisał:

O widzisz mysalem ze trzeba zmieniać tez lampy ? 

Nie nie wszystko pasuje. Więc wydaje mi się że lepiej od razu kupić taki zderzak niż bawić się w jakieś dodkladki do zwykłego zderzaka. To nawet nie wyglada. 

Opublikowano

wszystko pasuje ale może w avancie, w sedanie mieszanie przed i polift nie przejdzie, nie będzie dobrego spasowania

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy ktoś bawił się w dyfuzory z allegro do zwykłego zderzaka i może podzielić się opinią? 

Mam na myśli coś takiego:

AUDI-A4-B8-Sedan-Kombi-Avant-2007-2011-D
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 349 zł - AUDI A4 B8 Sedan Kombi Avant...

Na zdjęciu nie wygląda źle.