bartek723 Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Witam dostałem za free takie felgi 16" :gwizdanie: pojęcia nie mam co to za firma pisze tylko MILLE MIGLIA czy są to dobre felgi i z jakiego auta pochodzą jak się je ładnie umyje kolor prawie przypomina biel ale jest to bardzo jasny srebrny . Po wpisaniu w GOOGLE wyszukuje alfa romeo to od takiego auta?? http:
domelq Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Od jakiego auta to Ci nie powiem, ale jedno jest pewne są produkcji włoskiej i z tego co wiem to były zakładane do wielu aut. Co do jakości to trudno stwierdzić, trzeba by dorwac kogoś kto takich używał, ale i to może mało pomóc bo model modelowi nie równy
bartek723 Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 Dzięki zobaczymy jak pośmigam przez zimę co z nich pozostanie tylko nie sprawdziłem jakie ma ET bo coś mi błotem rzuca po aucie fela mieści się w nadkolu praktycznie jet na równi z nim
Dibo Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Mille Miglia jest to historyczny rajd samochodowy przebiegający drogami publicznymi północnych Włoch. Także pewnie to włoszczyzna, a ten napis może oznaczać ze była to jakaś wersja limitowana związana z wyścigiem. Ewentualnie producent wykupił sobie możliwość umieszczania nazwy wyścigu na alu.
Rekomendowane odpowiedzi