CzarnyAudiA4 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Witam zaświecila mi sie dzisiaj kontrolka olej sensor na postoju, znacie jakas przyczyne czy tylko i wylacznie pod kompa???
BeyerBrown Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Najlepiej podłączyć kompa o co chodzi Twojej Audicy... doraźnie możesz sprawdźić stan połączenia czujnika z wiązką - jest na spodzie miski, więc kanał mile widziany Edytowane 16 Maja 2015 przez BeyerBrown
krzysiekml Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 jak połączenie będzie git to sensor się wysrał
CzarnyAudiA4 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 no powiem wam tak odpalilem na drugi dzien auto kontrolka tylko sie zaswiecila przy wlaczeniu zaplonu i zgasla takze nie wiem co moglo byc ;p no ale bedem ial gdzie to sprawdze na kompie co i jak
sławek85 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 miałem to samo bedzie się to powtarzało aż całkiem się zapali i nie zgaśnie i tak do wymiany pójdzie. podruba 90zł z tego co pamietam a orginał 250 hella jak się nie myle
sławek85 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 tak . najpierw był zmiennik ale rok i to samo było ori jak narazie działa
Rekomendowane odpowiedzi