Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] RS4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

chętnie zamienię na ori z wycięciami na 2 wydechy..ale na allegro nic nie ma..

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 126,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zajebiaszczy ten kombajn masz adamooo , gratulacje i wyrazy... zazdrości :good::chytry:

Opublikowano

chętnie zamienię na ori z wycięciami na 2 wydechy..ale na allegro nic nie ma..

szukam ci i szukam :kwasny:

Opublikowano

ja widziałem pare dni temu na allegro

Opublikowano

pojeb.... mi się całkowicie!!!!!!!!!!! sorry Adamo :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ale wstyd :( :([br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:24_________________________________________________nie rozmawiajmy o tym :decayed:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 18:25_________________________________________________http://moto.allegro.pl/item1014528326_audi_s4_01_05_sedan_zderzak_tylny_tylni_tyl.html wiedziałem że gdzieś widziałem ostatnio ale cena jest przesadzona!!!!

Opublikowano
Opublikowano
:slina: :slina:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:10_________________________________________________takiego cuda na allegro jeszcze nie widziałem!!!! bedzie ciężko-chyba tylko ebay zostaje ale i tam nie widziałem takiego zderzaka
Opublikowano

toż to s line... Na ebayu jest do dostania. A jak nie to getem.pl

Opublikowano

a jakby o sam hokej w ASO zapytać? próbowałeś tak Adaś? jednak nie 800 plna wychodzi

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 20:32_________________________________________________http://cgi.ebay.de/Audi-A4-8E-B6-S-Line-Heckansatz-Spoiler-Limousine-NEU-/260596054234?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item3cacbc38da

Opublikowano
  • Autor

no jak coś znajdziecie to dajta znaka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Adas i ja aukcja?? [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:09_________________________________________________a i jak tam wrażenia z jazdy Q?

jakiś filmik jak eksploatujesz je bolkiem może?

Opublikowano

jakiś filmik jak eksploatujesz je bolkiem może?

Adaś z garażu do pracy ma 67.45 metrów więc nawet nie zdąży się rozpędzić, żeby fura poszła bokiem :polew::kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Adaś z garażu do pracy ma 67.45 metrów więc nawet nie zdąży się rozpędzić, żeby fura poszła bokiem :polew::kox: :kox: :kox:

Nie wiesz to nie pisz ... Adaś to bokiem wjeżdża furą do garażu i tak samo wyjeżdża - wystarczy tylko nagrać filmik :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

wystarczy tylko nagrać filmik

jasne...Adaś idzie tam pełnym ogniem z prędkością naddźwiękową...dlatego też nie zdążysz nawet włączyć nagrywania... :gwizdanie: :cool1::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

jasne...Adaś idzie tam pełnym ogniem z prędkością naddźwiękową...dlatego też nie zdążysz nawet włączyć nagrywania... :gwizdanie: :cool1::naughty: :naughty: :naughty:

W sumie racja ... szczególnie jak na 19" felach i obniżonym zawieszeniu robi najazd pod stromy wyjazd z garażu zostawiając z tyłu pół podwozia :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

W sumie racja ... szczególnie jak na 19" felach i obniżonym zawieszeniu robi najazd pod stromy wyjazd z garażu zostawiając pół podwozia z tyłu :polew: :polew: :polew:

nie, nie, nie :kox: Adaś jak wylatuje z monster garage (w tym samym miejscu Elberoth parkuje swoje seryjne WRX madafaka i Sypinć) to odpina to dokładane qffatro i bierze pod pachę. Tym samym pupa fury idzie do góry i nie szura po parkiecie :kox:

Jak wyjedzie na zewnątrz to podpina tylny most z powrotem i jazda bokiem te 43 metry pod firmę :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Adaś z garażu do pracy ma 67.45 metrów ...

Przynajmniej mały przebieg :decayed: