Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] RS4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

numer 2 ;)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 126,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to wreszcie nie sprzedales tych starych?

te oniakowe to nie pasuja, lepsze te co byly...

Opublikowano

i kratki zderzaka założyłem i już rur nie widać :decayed:

zaślepka z kratki zdjęta :gwizdanie:

Opublikowano

Te drugie lepsze..ale jakbyś te pierwsze odebau w czerń to też by było cycuszkowo :hi:

Co jak co.. ale te chromowane nakładki na lusterka to pasują jak Poźkowi krawat :decayed:

Przyinwestuj w węgiel :gwizdanie:

Opublikowano

ET 29 :slina:

Ja dzieki Tobie Adamoooo kupilem z ET 30 i jest poprostu SUPER!! Dziekuje!! :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

jak coś to sprzedam komplet foteli skórzanych :)

IMG_0113.JPG

Opublikowano

Kurde jak to mozliwe, ze wchodza Wam fele ET29 9 cali szerokie i jest Ok :shocked:

Ja mam z RS6 19 na 9 cali ET35 i trze o nadkola przy mocnej glebie... :wallbash:

Pisze to z zazdroscia bo chetnie widzialbym u siebie wlasnie ORI z RS4 et29.

Opublikowano

Kurde jak to mozliwe, ze wchodza Wam fele ET29 9 cali szerokie i jest Ok :shocked:

Ja mam z RS6 19 na 9 cali ET35 i trze o nadkola przy mocnej glebie... :wallbash:

Im tez trze o nadkola, tylko o tym nie wiedza... :)

Opublikowano

trzeba na 1BA latać :polew::decayed: A ile gleby masz?

Opublikowano
  • Autor

ja mam -35 i nic nie trze :tongue4: jedynie co tarło to śruby mocowania nadkola które wykręciłem i wywaliłem ten plastik, w który wkręca się śrubkę :evil:

Opublikowano

Nie wiem.

Skrecony na gwincie.

Opona Toyo Proxes 1 235/35

dtm4.jpg

caadf11d4987daaa.jpg

Pamietajcie, ze to jest az 6mm roznicy. NIe wyobrazam sobie jak mogloby byc u mnie ok :kwasny:

Opublikowano

ja mam -50/30 felga 8.5 et35 opona 245/35/19 i trze na dołkach. śrubki z nadkoli z przodu oczywiście wyleciały..

nie wiem jak wam może nie trzeć przy et29 :mysli: może zacznijcie ciszej muzyki słuchać:gwizdanie: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dużo zależy też od opon..bo szerokość szerokością to co firma to inaczej się wszystko układa..w moim przypadku jest pirelli pzero rosso..

zdj%C4%99cie1.jpg[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2010, 21:29_________________________________________________

ja mam -50/30 felga 8.5 et35 opona 245/35/19 i trze na dołkach. śrubki z nadkoli z przodu oczywiście wyleciały..

nie wiem jak wam może nie trzeć przy et29 :mysli: może zacznijcie ciszej muzyki słuchać :gwizdanie: :decayed:

przy takiej szerokiej oponie to nie dziwne..max co może być to 235/35

na tył spokojnie się mieści i bym dał jeszcze jakiś dystans z 5mm:

zdj%C4%99cie%20%281%292.jpg

Opublikowano

Toyo niestety sa szersze od pirelli.

No ale gdzie roznica w szerokosci opony a gdzie jeszcze 6 mm z tytulu roznicy w ET :mysli: :mysli:

Opublikowano
  • Autor

No ale gdzie roznica w szerokosci opony a gdzie jeszcze 6 mm z tytulu roznicy w ET :mysli: :mysli:

dodatkowo możesz sobie jeszcze trochę położyć koła na zbieżności

Opublikowano

nie wiem jak wam może nie trzeć przy et29 :mysli: może zacznijcie ciszej muzyki słuchać :gwizdanie: :decayed:

u mnie z przodu nic nie trze :gwizdanie: 9 cali tylko że opona 235 a na tyle zdarzy się że przytrze... Gleba -40 :rolleyes:

Opublikowano

dodatkowo możesz sobie jeszcze trochę położyć koła na zbieżności

Tzn?

Nie bedzie szybciej scierac mi opony?

Opublikowano

u mnie z przodu nic nie trze :gwizdanie: 9 cali tylko że opona 235 a na tyle zdarzy się że przytrze... Gleba -40 :rolleyes:

Przejezdzij caly sezon, na koniec sprawdz rekami tylnie nadkola. Moze i nie bedzie tarlo, bo auto masz lzejsze z tylu [sedan], wiec inaczej wyglada 'resorowanie'.

Opublikowano

Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki :P

Opublikowano

Ja was wszystkich "podziwiam" za tą walkę o wygląd , nie lepiej 18 i za***rdalać wsZędzie na luzie ? Hmmm , ale rozumiem są gusta i guściki :P

nie i h..j

:decayed: