Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dokładka - dyfuzor - zderzaka tył Sline B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

mam kilka pytań, zgodnie z listą elementów pakietu Sline do B7, która jest zamieszczona w jednym z wątków na tut. forum, dokładka pod zderzak w Sline ma oznaczenia:
8E0 807 521 B
8E0 807 521 H podwójny diesel
8E0 807 521 M

i teraz moje pytanie

1. Które z powyższych oznaczeń odnosi się do diesla z podwójną końcówką wydechu z jednej strony? Jak w dieslach 2.0 TDI.

2. Czy te dokładki są takie same w sedanie i avancie?

3. Czy ktoś się orientuje ile kosztują w ASO?

Pozdrawiam

Mikołaj

Opublikowano

Hej,

mam kilka pytań, zgodnie z listą elementów pakietu Sline do B7, która jest zamieszczona w jednym z wątków na tut. forum, dokładka pod zderzak w Sline ma oznaczenia:

8E0 807 521 B

8E0 807 521 H podwójny diesel

8E0 807 521 M

i teraz moje pytanie

1. Które z powyższych oznaczeń odnosi się do diesla z podwójną końcówką wydechu z jednej strony? Jak w dieslach 2.0 TDI.

2. Czy te dokładki są takie same w sedanie i avancie?

3. Czy ktoś się orientuje ile kosztują w ASO?

Pozdrawiam

Mikołaj

Odnośnie cen - wchodzisz na tę stronę http://www.sklep.motorpol.pl/sklep/index.php wklepujesz numer i masz cenę tego ASO,

Opublikowano

Który z tych numerów jest do dokładki s line do sedana na dwie rury? Pojedyncze :-)

Opublikowano

Który z tych numerów jest do dokładki s line do sedana na dwie rury? Pojedyncze :-)

te z końcówką B i H są też do BFB a ten ma pojedyncze rury, podwójną rurę ma końcówka M.

Ciekawe czy w ogóle jest jakaś różnica pomiędzy B i H ? :kox:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje za pomoc, w szczególności za link do strony :hi:

Opublikowano

Dziękuje za pomoc, w szczególności za link do strony :hi:

Jak to mówią niezamaco - jak Ci się bardzo nie spieszy to jak będę pod autem mogę spróbować oczytać numer u siebie w aucie i zobaczymy co tam siedzi - z tym, że ja mam opcję "wzmocnione zderzaki" - cokolwiek to znaczy. Chociaż patrząc na zamieszanie z numerami w ET-ce to jeden pies.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

te z końcówką B i H są też do BFB a ten ma pojedyncze rury, podwójną rurę ma końcówka M.

Ciekawe czy w ogóle jest jakaś różnica pomiędzy B i H ? :kox:

B- zwykła H- s-line na obie strony do diesla

• 1 rok później...
Opublikowano

Koledzy a ja ściałbym u siebie wsadzić wydech na dwie strony ale podwóne rurki tak jak jest z jednej strony w 2.0 tdi to chce miec to z obu stron tylko potrzebuję pod to dokładki do zderzaka czy ktoś się orientuje jaki numer ma taka dokładka

Opublikowano

Było wiele razy.

8E0807521M1RR

k-cimg2621-4197234168311077901.JPG

Opublikowano
12 godzin temu, afroo. napisał:

Było wiele razy.

8E0807521M1RR

k-cimg2621-4197234168311077901.JPG

Dzięki teraz już wiem i ciezko jest znaleśc w używkach taką dokładkę pozostaje chyba tylko ASO nówka sztuka. A kolego powiedz jak chce zrobic u siebie takie cacko to czy wystarczy jak kuię wydech od 2.0 tdi Quattro i trzeba wtedy wspawać nowe ładne końcówki tak jak na foto czy cos pominołem

Opublikowano

Cena w ASO bez zniżek ~300zł.

Całe puchy z S4 pasują p&p inaczej rzeźba ze spasowaniem końcówek.

Opublikowano

kurczę troszkę sobię wołają za ten dyfuzor. Własnie a czy forum posiada jakieś zniżki w ASO bo troszkę ostatnio tam kupuję gratów u nich i nawet nie pomyslałęm ale może forum ma jakieś rabacik

Opublikowano

Jak Ci się nie spieszy z dostawą to getem.pl

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dokładka wydechu/dyfuzor jak i sam wydech od S4 (puszki z podwójnym wydechem) pasuję p&p pod każdy zderzak audi B7 z wydechami po obu stronach?

Opublikowano
2 godziny temu, Ogon56 napisał:

Dokładka wydechu/dyfuzor jak i sam wydech od S4 (puszki z podwójnym wydechem) pasuję p&p pod każdy zderzak audi B7 z wydechami po obu stronach?

Pasuje. Nie podejdzie jedynie zderzak/dokładka z cabrio do sedana/avanta.

Opublikowano
1 godzinę temu, afroo. napisał:

Pasuje. Nie podejdzie jedynie zderzak/dokładka z cabrio do sedana/avanta.

Dzięki za info. Jakie są kody puszek S4 aby dopasował ładnie do tego zderzaka? Może są jakieś inne ciekawie brzmiące tłumiki końcowe, które pasują i mają fajny basowy wydźwięk?