mlodyy Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Witam. mam male pytanko ostatnio wymienialem uszczelke misy olejowej i zauwazylem ze leko poci mi sie pompa wtryskowa, zeby uszczelnic przeciek musze ja wykrecic bo inaczej nie ma dostepu czy po wykreceniu musze pozniej ustawiac kat wtryskow czy jak to wyglada ????????//
leoncjo Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Przede wszystkim gdzie jest przeciek na pompie. Umyj pompę i obserwuj skąd leci ropka. Jak to zlokalizujesz to albo sam się domyślisz jak to uszczelnić albo pisz ......pomożemy.
domelq Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Dosłownie, jak wyzej. Pocić sie może w różnych miejscach co powodują różne przyczyny
mlodyy Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 na samym dole kolo bloku silnika taki jakby korek czy cos, wrzuce wieczorem fotke
mlodyy Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 kurde nie mialem czasu zeby dzis rozebrac autko i zrobic foty ale zciagnolem gorna oslone silnika i przed wczoraj pompe umylem a dzis juz jes tala mokra od samej gory do dolu po onu stronach, ale ja widzialem jak kapie z innego miejsca na dole to jakim codem gora jest tesz mokra, moze ma ktos jakis schemat budowy takiej pompy i moglby wrzocic na forum
wojtekce Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 cieknie prawdopodobnie z pod głowiczki pompy wtryskowej sam tego nie uszczelnisz ze względu na to że nie dasz rady sobie ustawić dawki paliwa podjedź lepiej do warsztatu specjalizującego sie pompami
mlodyy Opublikowano 23 Października 2008 Autor Opublikowano 23 Października 2008 umyje jeszcze raz ja jutro w pracy posypie talkiem przejade kawalek i zobacze co i jak
Rekomendowane odpowiedzi